Upisi

Mostarske mažoretkinje otvaraju vrata za nove članice

Na upis se mogu odazvati djevojke i djevojčice uzrasta od 5 do 18 godina.
Lifestyle / Flash | 13. 09. 2021. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Živući simboli grada Mostara'' kako ih mnogi zovu i ove sezone otvaraju vrata za nove članice.

Kroz 26 godina uspješnog rada postale su kolektiv koji je ne samo postao simbol grada Mostara nego i simbol jednih od najprepoznatljivijih mažoret ekipa u Europi.

Osvajačice su brojnih nagrada i priznanja, zatim brojnih titula kako državnih tako i europskih prvaka te se svake godine u grad vrate s izuzetnim rezultatima sa svih natjecanja na kojima se pojave.

Osim brojnih atraktivnih nastupa, humanitarnih,protokolarnih, nastupa na svim najvećim manifestacijama u našem gradu kako kulturnim ,sportskim i mnogim drugim i naravno natjecanjima, mažoretkinje su stalne gošće prestižnih europskih festivala i smotri, a svake godine, tijekom velikih europskih turneja, posjete po nekoliko poznatih europskih središta .

Što Mažoretkinje kao aktivnost pružaju svojim članicama?

''Mažoretkinje kao sportsko -plesna aktivnost svoje članice uče osnovama mažoret plesa a kroz taj proces višestruko povoljno djeluju na: cjelokupni motorički razvoj djeteta, podizanju samopouzdanja kod djece, pravilnom držanju tijela kod djece, razvijaju njihove socijalne vještine u timskom duhu i ponašanju, razvijaju koordinaciju nogu i ruku kroz ples i motoričke vježbe, učimo ih pozitivnim vrijednostima , razvijamo koncentraciju i pamćenje, poboljšavamo kondiciju'', priopćile su Mostarske mažoretkinje.

Upis

Nova sezona 2021/2022 za Mostarske mažoretkinje već je krenula, a upisi za sve one koji se žele pridružiti kreću od 15.9 te traju do popunjenja slobodnih mjesta u grupama.

Tim povodom pozivaju sve zainteresirane djevojčice i djevojke da dođu i postanu ''živući simbol grada Mostara''.

Sve zainteresirane članice mogu se prijaviti putem službene Facebook stranice, službene Instagram stranice, e-maila [email protected] ili na broj 063 316 529 te na taj način dobiti željene informacije o upisu .

Na upis se mogu odazvati djevojke i djevojčice uzrasta od 5 do 18 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close