Upis u novu sezonu

Mostarske mažoretkinje kao ''živući simbol grada''

Osvajačice su brojnih nagrada i priznanja, brojnih titula, kako državnih tako i Europskih prvaka, te se svake godine u grad vrate s izuzetnim rezultatima sa svih natjecanja.
Lifestyle / Flash | 16. 09. 2019. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarske mažoretkinje jedan su od plesno- sportskih kolektiva grada Mostara koji uistinu svojim članicama pruža mnogo toga.

Poznate kao ''Živući simboli grada Mostara'' kroz 24 godine uspješnog rada dokazale su kako su kolektiv koji, ne samo da je postao simbol grada, nego i simboli jednih od najprepoznatljivijih mažoret  ekipa u Europi.

Osvajačice su brojnih nagrada i priznanja, brojnih titula, kako državnih tako i Europskih prvaka, te se svake godine u grad vrate s izuzetnim rezultatima sa svih natjecanja.

Osim atraktivnih nastupa, humanitarnih, protokolarnih, nastupa na svim manifestacijama u gradu kako kulturnim, sportskim i mnogim drugim, mažoretkinje su stalne gošće prestižnih europskih festivala i smotri, a svake godine tijekom velikih europskih turneja, posjete po nekoliko poznatih europskih središta.

Tako su, samo ove godine, dva puta gostovale na velikim Europskim turnejama u Francuskoj. U veljači su bile u Nici na trećem najvećem karnevalu na svijetu, a u srpnju na prestižnom karnevalu na sjeveru Francuske u gradu Douai te posjetile gradove Salzbourg, Bruxelles i Stuttgart.

Također gostovali su na brojnim festivalima u regiji, Kotorski međunarodni ljetni karneval, zatim festival ''Kaj su jeli naši stari'' u Vrbovcu, otvaranje ljetne turističke sezone na otoku Krku, kao i brojni drugi nastupi u Mostaru i regiji.

U ovom tjednu započeli su još jednu plesnu sezonu, a na svakom početku sezone naravno počinje  i  redovan upis novih članica za sezonu 2019/2020.

Tim povodom pozivaju sve zainteresirane djevojčice i djevojke, uzrasta od 5 do 18 godina,  da  dođu i postanu ''živući simbol grada Mostara''. Upis će se održavati kroz cijeli 9 mjesec.

Mogu se obratiti putem službene Facebook stranice , e-maila [email protected] ili na broj 063 316 529 .

Kopirati
Drag cursor here to close