Gostovanje

Mostarske mažoretkinje atrakcija u Poreču

U sklopu natjecanja Mostarke su sudjelovale i na seminaru tehniciranja sa štapom kojeg je vodio svjetski poznati twirler Tihomir Bendelja na kojemu su, tvrde, naučile puno toga zanimljivog i korisnog.
Lifestyle / Flash | 17. 10. 2018. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog vikenda, od 12. do 14. listopada seniorski tim Mostarskih mažoretkinja  gostovao je u Poreču na Europskom natjecanju prijateljske twirl i mažoret asocijacije NBTA gdje su kao gostujuća grupa sudjelovale u ne natjecateljskom dijelu programa.

''Kao jedini tim iz BiH nastupale smo u revijalnom dijelu programa, prije samog proglašenja, predstavile smo se s našim zlatnim koreografijama stapa i pom-pona pred mnoštvom svjetskih država koje su sudjelovale na natjecanju među kojima su bile: Rusija, Češka, Engleska, Hrvatska, Francuska, Rumunjska, Italija, Nizozemska, Bugarska, Norveška, Slovenija, Belgija, Wales, Slovačka i Njemačka'', priopćile su Mažoretkinje.

U sklopu natjecanja Mostarke su sudjelovale i na seminaru tehniciranja sa štapom kojeg je vodio svjetski poznati twirler Tihomir Bendelja na kojemu su, tvrde, naučile puno toga zanimljivog i korisnog.

''Ovo trodnevno putovanje imalo je kao cilj upoznati se sa ovom asocijacijom, vidjeti njihov način rada, edukativno djelovati na naše djevojke te kroz druženje i nastupe poticati na učenje kroz niz zabavnih sadržaja i razmjenjivati  iskustva  od različitih timova diljem svijeta', stoji u priopćenju.

Ovaj vikend u Poreču održan je i Sajam sporta gdje su bila sva poznata lica u svijetu sporta Hrvatske na kojem smo također bile jedna od glavnih atrakcija. Događaj je otvoren trkom kroz grad. Prije početka same trke, Mostarke su izvele svoju koreografiju pom-pona i špalirom te time označili njezin početak.

''Ovim putovanjem postale smo bogatije za još jednom predivno iskustvo, mnogo toga naučile i upoznale brojne kolege s kojima ćemo vjerujemo i u budućnosti nastaviti surađivati'', priopćeno je.

Mostarske mažoretkinje navode kako ih po povratku u Mostar čekaju brojni nastupi, a već ovoga vikenda nastupit će na ulicama Mostara u sklopu projekta Sunčana strana Federacije BiH 2018.

Kopirati
Drag cursor here to close