Ljetno osvježenje

Mostarske mažoretkinje na karnevalu u Kotoru

Ove godine Kotor je u tri vesela dana proslavio veliku osamnaestu godinu za redom poznati Međunarodni kotorski ljetni karneval.
Lifestyle / Flash | 14. 08. 2019. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kotor je jedna od najdražih ljetnih destinacija Mostarskih mažoretkinja, to potvrđuju šestom posjetom na ljetnom .Već međunarodnom karnevalu koji se održava u tom gradu.

Ove godine Kotor je u tri vesela dana proslavio veliku osamnaestu godinu za redom poznati Međunarodni kotorski ljetni karneval.

Na karnevalu u Kotoru Moatarske mažoretkinje sudjelovale su kao jedina grupa iz BiH među ukupno 25 karnevalskih grupa, od kojih je bilo 15 inozemnih.

''Vrhunska zabava za naše djevojke krenula je već u petak samim dolaskom u Kotor, jer je usljedilo kupanje i sunčanje koje se nastavilo cijeli vikend, te u večernjim satima predstavljanje maski i prijem kod gradolačelnoka Kotora.  U subotu  navečer usljedio je glavni događaj i veliki defile sa svim sudionicima karnevala koji se završio predstavljanjem koreografija maski ispred glavne pozornice. Naše prekrasne seniorke maskirane u egipćane oduševile su sve prisutne, te čak među 25 grupa upravo Mostarske mažoretkinje našle su se u nedjelju u tisku njihovih poznatih dnevnih novina uz naravno naše velike prijatelje mažoretkinje Fešta Kotor sa kojima imamo dugogodišnju suradnju'', navode mostarske mažoretkinje.

Nakon turneje po Salzburgu, Stuttgartu, Bruxellesu i francuskom Douai-u, Kotor im je, kako tvrde,  bio ljetno morsko osvježenje.

''Sada nas čeka još jedan izuzetno važan i veličanstveni crveni tepih kojom se rado prošetamo-Sarajevo film festival. I ove godine smo na otvaranju SFF-a i naš defile kroz Sarajevo je najava ovog velikog događaja čiji smo ponosni dio'', poručili su u svom priopćenju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close