Kozmetika Gloria

Mostarcima će se podijeliti sprejevi za dezinfekciju ruku

Prirodna kozmetika Gloria je brend za kojeg možemo reći da je lider na domaćem tržištu kad je u pitanju proizvodnja certificiranih kozmetičkih preparata
Lifestyle / Flash | 20. 03. 2020. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na službenoj Facebook stranici domaćeg brenda Prirodne kozmetike Gloria, u petak je objavljena poruka kojom su iskazali svoju solidarnost sa sugrađanima pogođenim trenutnim stanjem.

Poruku prenosimo u cijelosti.

''Biti oprezan i obazriv za svoje zdravlje je nešto što sve nas, bez obzira na granice, najviše preokupira u ovom trenutku. Kao mali znak podrške za one kojima je ista najpotrebnija, od naših postojećih sirovina kreirali smo antivirusni sprej za dezinfekciju ruku, kao donaciju Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i Klinici za dječje bolesti.

Foto: PR / Gloria kozmetika

Svjesni činjenice da veliki broj naših sugrađana nema pristup sredstvima za dezinfekciju, odlučili smo u subotu, 21.03.2020.godine od 11:00 do 14:00 sati, ispred Ljekarne "Alpha plus" Mostar podijeliti dodatnih 200 komada spreja za dezinfekciju ruku.“

Prirodna kozmetika Gloria je brend za kojeg možemo reći da je lider na domaćem tržištu kad je u pitanju proizvodnja certificiranih kozmetičkih preparata kreiranih od isključivo prirodnih, čistih, sigurnih i ljekovitih sirovina. Sukladno svojoj dugogodišnjoj predanosti njezi i zaštiti zdravlja tijela, sugrađane pozivaju na oprez i napominju da je dozvoljeno preuzimanje jednog spreja po osobi, te je potrebno zadržati sigurnu distancu od 1,5 metar prilikom stajanja u redu za preuzimanje''.

Kopirati
Drag cursor here to close