Sunčani travanj

Mostarci uživaju u kupanju i skokovima sa Starog mosta

Lifestyle / Flash | 17. 04. 2016. u 14:05 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Roštilj, vožnja biciklom, fijakerom, nogomet...samo su neke od aktivnosti kojima su se bavili građani BiH koji su danas iskoristili lijepo vrijeme da ga provedu u prirodi.

Tako je i Stari most u Mostaru bio poprište turista, koji su u velikom broju "okupirali" Mostar kako bi današnji dan proveli na lijepom vremenu i ugodnoj atmosferi.

U Mostaru je u nedjelju zabilježeno blizu 30 stupnjeva, što je bilo sasvim dovoljno za mlade iz Hercegovine i turiste da se osvježe u Neretvi, javlja N1.

U Bosni i Hercegovini danas je, prema Federalnom hidrometeorološkom zavodu BiH (FHMZBiH) prevladavalo sunčano i umjereno oblačno vrijeme sa najvišim dnevnim temperaturama od 24 do 30 stepnjeva Celzijevih.

"Sutra prije podne u Hercegovni umjerena naoblaka, a u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne se očekuje jače naoblačenje sa zapada koje će u noći na utorak u Bosni uvjetovati kišu i paline će postupno prelaziti preko cijele zemlje. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Krajem dana vjetar u skretanju na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka između osam i 13 stupnjeva", ističu iz FHMZBiH-a.

Najviša dnevna temperatura zraka između 23 i 28 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close