Izađi i treniraj

Mostarci tjelovježbom promovirali zdrav život ispred Mepas Malla

Lifestyle / Flash | 15. 10. 2016. u 09:58 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarke i Mostarci odazvali su se u subotu u velikom broju projektu ''Izađi i treniraj'', te su se okupili ispred Mepas Malla, gdje su zajedno sa instruktorima prošli niz tjelovježbi i pozvali ostale sugrađane na zdrav i aktivan život.

''Drago mi je da smo danas ovdje, svi su uvijek dobrodošli da zaplešemo i uživamo u sportskim aktivnostima'', istaknula je za Bljesak.info profesorica sporta i fitness instruktorica Lejla Delalić, koja je i vanjski suradnik u gradskim vrtićima u Mostaru, pa je na ovaj događaj došla sa najmlađim vježbačima – ekipom iz mostarskih vrtića.

“Izađi i treniraj” je jedinstven projekt u BiH koji za cilj ima okupiti što više ljudi koji vježbaju i žele vježbati, promovirajući na taj način sporta i njegov pozitivan utjecaj na zdravlje.

Kompanije Nike i Sport Vision kao lideri u prometu sportske opreme i ovoga puta podržali su ovaj događaj, pokazujući zašto je njihova pozicija ne tržištu neupitna. Do sada su održana tri treninga u tri grada u BiH - poslije uspješno organiziranih treninga u Bijeljini, Brčkom i Sarajevu, ekipa stiže u Mostar.

Javni treninzi na otvorenom okupili su do sada nekoliko stotina sudionika, a kompanije Nike i Sport Vision i ovoga puta pripremile su u suradnji sa fitnes instruktorima bogat program, ali i nagrade. I ovoga puta osigurane su majice za vježbače kao i voda, a najsretniji u nagradnoj igri dobili su Free training tenisice.

''Veliko zanimanje građana Mostara pokazalo je da se i ovoga puta možemo pohvaliti odličnim rezultatima i da smo ostvarili svoju misiju, a to je podizanje razine svijesti građana o važnosti i prednostima vježbanja. Sedam fitnes instruktora, DJ, video produkcija, TV ekipe, radio stanice, web portali, blogeri svi oni uključeni su u ovaj projekt, a svi zaslužuju jedno veliko hvala'', kažu organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close