Centar 2

Mostarci presudili Budžetu Uhljebiću spaljivanjem na lomači

Lifestyle / Flash | 09. 02. 2016. u 22:01 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Optuženi Uhljeb (Stranke) Budžetić spaljen je posljednjeg dana ovogodišnje vladavine Karnevala Neovisne Republike Centar 2.

Visoki sud Centra 2 optužio je Uhljeba za sve nedaće koje su snašle napaćene Mostarce, a on je prema Zakoniku Neovisne Republike C2 osuđen na javno spaljivanje na lomači.

Prije čitanja presude i na Trgu buka i mačkara, održana je predstava za djecu, a nakon predstave sve maske su se zasladile slatkišima koje je podijelila baba Mačkaruša,

Tijekom večeri najbolje maske bit će nagrađene bogatim nagradama.

Podsjetimo, Tužiteljstvo je prikupilo dokaze, te utvrdilo da je Uhljeb Budžetić izvor najvećih zala u državi. Visoki sud na sjednici prihvatio je zahtjev Tužiteljstva i nije mu odredio pritvor. Odlučio je, radi zaštite nezaštićenih svjedoka i sprječavanja utjecaja na istragu, mjeru izlaganja kiši i narodu koja je u nedjelju i provedena.

Uhljeb (Stranke) Budžetić bio je izložen na trgu Buka i Mačkara. Konačnu presudu dočekao je dva dana kasnije, nakon čeka je spaljen na lomači.

Podsjetimo, na lomači u ovom mostarskom naselju do sada su među ostalim "stradali" i: Buljo Šešbešlić, Medi Plišbraun, Pilijanović, ministar za trafike i ludu struju Vladin Blećo, gospođica Gradska Vijećnica (spaljena ponovno u prosvjedima nekoliko mjeseci kasnije), Eurokrem Obabuš, predsjednik Mlade Županije Ćiro Morić...

OBRAZLOŽENJE

Ne budi nas zvuk
u našem Mostaru
to je sada muk
što prikriva prevaru!

Ni svijetlo to nije
što buđenjem vlada
i ono se krije
u sljepilu grada.

Miris iz pekare
zorom nas vreba
to stranke stare
proizvode Uhljeba.

Zbog našeg nespavanja
koje dušu mori
uzrok toga stanja
nek u vatri gori.

Predsjednik Najljepšeg suda Centra 2
Cigo Mostarski

Kopirati
Drag cursor here to close