Izazov

Pavarotti s Neretve 'skida' 1000 glasova pjevača

Pjesme Šabana Šaulića bit će mi najveći izazov, kazao je Zovko.
Lifestyle / Flash | 29. 10. 2019. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nakon dugogodišnjeg skrivanja ovog talenta, odvažio sam se i prihvatio jedan ludi izazov, "skinuti" sve pjevače Ex - Yu scene'' - napisao je to Mostarac Mario Zovko u opisu youtube videa pod nazivom: Jedan pjevač - TOP imitacije Ex Yu izvođača Vol. 1.

Širok repertoar pjesama je u pitanju, a koje ovaj Mostarac namjerava ''skinuti'' - od izvedbi Šabana Šaulića do Tereze Kesovije. Stoga se postavlja pitanje: koga će bit najzahtjevnije ''skinut''?

''Ex Yu estrada je ogromna i raznolika. I time se uvažava činjenica da je ovaj poduhvat itekako zahtjevan. Preko devedeset posto pjevača uopće ne moram vježbati, jer mi nisu prevelik izazov. Bez problema vladam vokalnim tehnikama i prepoznavanjem emocija kod ljudi što je neophodno u ovom poslu. No, najveći izazov su mi pjevači kova Šaban Šaulić, jer nikada u životu nisam pjevao folk glazbu, s kojom dolaze trileri u glasu. Imam prirodni vibrato, ali triler je nešto što se mora uvježbati. Zato mi je baš Šaban najveći izazov'' - kazao je ovaj Mostarac za Bljesak.info.

 Ovo je prvi video, Vol. 1 sa 35 pjevača, a u dogledno vrijeme, navodi se dalje u opisu youtube videa - dolazi i Vol. 2, gdje će se naći Oliver, Šaban, Gibonni, Tereza, Monteno, Hari, Samardžić, Joksimović itd. Pa onda i Vol. 3.

''Oduvijek sam u životu volio izazove. Sam sebi postavljao teške zadatke i testirao svoje sposobnosti. Dosta često ljestvicu postavljam visoko, jer ako težiš nečemu najboljemu, velike su šanse da nešto bude dobro, a ne mora biti najbolje'' , kazao je Mario Zovko za Bljesak.info.

Ovaj talent je kaže Zovko,  dugo godina skrivao od šire javnosti. Zabavljao je samo prijatelje sa nekim imitacijama pjevača, glumaca i poznatih ličnosti.

''Onda jednog dana sam sebi rekoh da se jednom živi, i ako već imam određene talente, potrebno ih je nesebično podijeliti sa ljudima, malo ih nasmijati, možda nekome popraviti trenutak. Robin Williams je jednom rekao: "Talenat je dar od Boga, a ako ga iskoristimo to je dar Bogu", kaže Zovko.

Kopirati
Drag cursor here to close