Freestyle nogomet

Mostarac s ''čarobnim nogama'' oduševio u polufinalu Supertalenta

Njegovi trikovi su sjajni, pokreti brzi, a tehnika uvježbana.
Lifestyle / Flash | 30. 11. 2018. u 13:30 Bljesak.info
Samir Salčin, the king of football freestyle

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Čarobne noge'' mostarskog virtuoza s loptom pobrale su brojne pozitivne komentare na hrvatskom Supertalentu.

Samir Salčin, već ranije je privukao zanimanje publike u BiH, predstavljajući se na specijaliziranim natjecanjima u BiH i širom svijeta, a freestyle nogometom predstavio se i na pozornici Supertalenta.

Za razliku od audicije u polufinalu Samir nije bio sam. Poveo je prijatelje Tonija i Tina, koji plešu u mostarskom plesnom klubu B-dance.

''Imat ću dva dečka koji će mi asistirati u nastupu. Upoznali smo se na nastupu u jednom trgovačkom centru, oni su breakdanceri i mislim da će to dobro izgledati'', prije nastupa otkrio je Samir koji priznaje kako je navikao biti sam na pozornici.

Međutim, ta mu se odluka pokazala odličnom i naišao je na puno bolje reakcije žirija. ''Nemamo ti što prigovoriti čak ni mi iz ženskog dijela žirija, bravo!'' komentirala je Maja Šuput.

Janko je rekao kako su sada vidjeli puno više njega, a ne samo trikove. ''Ova fora s kolegom koji je utrčao je baš bila smiješna. Ubacio si jednu simpatičnost i karizmatičnost koju u audicijskom nastupu nismo vidjeli'', dodala je Martina.

Kopirati
Drag cursor here to close