''Winterville''

Mostar: Zimski grad u nedjelju otvara TBF

Naravno, uz bogat zabavni program, na adventu u Mostaru bit će bogata gastro ponuda uz neizbježno kuhano vino i ostale prigodne napitke i delicije.
Lifestyle / Flash | 28. 11. 2018. u 09:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:  Bljesak.info | Zimski grad

Zimski grad ''Winterville'' svoja vrata svim ljubiteljima blagdanskoga ozračja i dobre zabave svečano će otvoriti u nedjelju 2. prosinca na Šetnici Nikole Šubića Zrinjskog.

Za razliku od prethodnih, ove godine priprema se još raznovrsniji, sadržajniji i zabavniji program, a sve u cilju podizanja ove manifestacije na još višu razinu.

''Interaktivna komunikacija s djecom kroz animatore, mađioničare, glumce i ples s plesnim skupinama iz Mostara, činit će dječji veseli kutak idealnim za svu djecu. Dječji program trajat će svaki dan od 12 do 20 sati'', kazali su za Večernji list iz Gradske uprave grada Mostara, dodavši da će najmlađi svakodnevno moći uživati i u radionicama koje će određenim danima voditi dramski pedagog, književnici, stand up komičar...

Planirana je i radionica magije, a jedan dan će nastupiti i članovi lutkarskog kazališta. Dodaju kako će svaku večer program biti obogaćen glazbom uživo.

''Na sam dan otvaranja nastupit će splitska grupa TBF, nakon njih grupa Zooster, Elemental... Najiščekivaniju noć u godini Mostarce će zabavljati ROOF AW //Andrej Jelic  & Igor HDP, grupa S.A.R.S., Zabranjeno pušenje i Dobre vibracije'', kazali su iz Gradske uprave, nabrajajući još neka od poznatih imena iz svijeta glazbe poput Indire Levak i Psihomodopopa, koji će nastupiti na zatvaranju ove manifestacije 7. siječnja.

Osim poznatih imena, svaka večer bit će rezervirana za bendove iz Mostara.

Naravno, uz bogat zabavni program, na adventu u Mostaru bit će bogata gastro ponuda uz neizbježno kuhano vino i ostale prigodne napitke i delicije.

Kada je, pak, riječ o izlagačima, iz Gradske uprave kažu kako bi oni uskoro trebali biti poznati.

''Ove godine smo “zatrpani” zahtjevima izlagača, tako da još ne možemo točno reći tko će sve dobiti priliku izlagati na štandovima, no i to će biti uskoro poznato'', kazali su za Večernji list.

Kopirati
Drag cursor here to close