Događaji

Mostar u travnju očekuje pregršt zabavnih i kulturnih manifestacija za sve ukuse

Lifestyle / Flash | 27. 03. 2016. u 15:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mjesecu travnju Mostar očekuje pregršt zanimljivih događaja. Na početku mjeseca Massimo će održati svoj koncert u gradu na Neretvi (5.4. - Kosača), a sve u sklopu turneje po BiH (6.4. Zenica - rasprodano, 8.4. Gračanica - rasprodano, 9.4. Sarajevo i 11.4. Bihać).

Mostar će biti domaćin još jednoj manifestaciji 'Večernjakov pečat' koji će se održati 11. travnja.

Od 12. travnja počinje 19. međunarodni sajam gospodarstva kojemu je zemlja partner Republika Turska. U tom mjesecu tradicionalno započinje i Mostarsko proljeće u organizaciji Matice hrvatske.

U 'Goldenu' će se 14. travnja održati koncert benda Psihomodo pop, a tijekom travnja nas očekuje i Festival komedije - Mostarska liska.

Nakon ovoga, slijedi festival zabavne glazbe 'Melodije Mostara' koji će se održati 15. travnja, a dan poslije održat će se i dječji festival 'Male melodije Mostara'.

U Mostar 16. travnja stiže bend 'Kanda, Kodža i Nebojša' koji će svoj koncert održati u OKC 'Abrašević'.

Glazbenica Maya Sar će uz pratnju benda održati turneju 'Live in theatre' po gradovima BiH (Tuzla 26.3., Banja Luka 1.4., Sarajevo 6.5.), a u Mostar stiže 27. travnja.

Bend 'Divanhana' je također započeo turneju po BiH. Koncerti su održani u Brčkom i Tuzli, a pred njima su koncerti u Banja Luci (15.4. Narodno pozorište) i Mostaru 28. travnja u Narodnom pozorištu.

Kopirati
Drag cursor here to close