Sitno do predstave

Mostar: U prodaji ulaznice za predstavu Marina Ivanovića Stoke

Predstava će se održati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, u srijedu, 23.5. s početkom u 20:30 sati.
Lifestyle / Flash | 15. 05. 2018. u 07:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstojeća monodrama Marina Ivanovića Stoke kontroverzna je priča bivšeg ovisnika o opojnim drogama koji je uspio izaći iz pakla droge kao pobjednik. On je svoju životnu priču pretočio u predstavu koja ima za cilj pokazati najmračnije strane ovisnosti.

Kao što autor ove predstave kaže: ne trebamo se drogirati da bismo postali ovisnici, ne moramo se kockati da bismo zapali u dugove, laži, obmane i nemir.

Ovo je predstava koju bi trebao pogledati svaki roditelj, pedagog, profesor, psiholog, poslovni čovjek, svaki roditelj, baka i djed- kako bi mogli prepoznati problem na početku i nositi se s njim, te svaki teenager kako mu ne bi palo na pamet posegnuti za zlom zvanim droga, priopćeno je.

Predstava će se održati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, u srijedu, 23.5. s početkom u 20:30 sati. Ulaznice možete kupiti na blagajni Kosače po cijeni od 15 KM, a rezervacije se primaju na broj 063 940 584.

Od organizatora saznajemo da vlada velik interes za predstavu zato požurite po svoju ulaznicu jer je broj mjesta ograničen.

Kopirati
Drag cursor here to close