Vrtuljak

Mostar: Trg pun veselih Djedova Božićnjaka

Lifestyle / Flash | 18. 12. 2015. u 16:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana HT Eronet je ove godine, prvi puta, priredio "Blagdanski vrtuljak" ispred i u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Najmlađi od 6 do 12 godina su ovom prigodom mogli sudjelovati u likovnoj radionici u kojoj su izrađivali ukrase za HT Eronet bor, a radionicu je vodila akademska slikarica i glumica lutkarskoga kazališta Mostar Ivana Radić.

Također, u sklopu Blagdanskoga vrtuljka Djedovi Božičnjaci u pratnji lijepih vilenjaka, te članica mostarskih mažoretkinja, koji su raspršili po cijelom Trgu hrvatskih velikana i oko prodajnog centra Rondo, djeci su dijelili balone i slatkiše, dok su ispred Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače posjetitelje zabavljali gradski muzikanti Ivo Jurić i Karlo Miličević.

Misijana Brkić-Milinković iz Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta kazala je kako je u sklopu ovoga blagdanskoga vrtuljka HT Eronet organizirao i dodjelu paketića za Udrugu djece s downowim sindromom iz Mostara.

"Također, idućega tjedna HT Eronet organizirat će i posjet Majčinom selu u Međugorju i podijeliti darove za tamošnju djecu", kazala je Brkić-Milinković, dodavši kako se nada da će HT Eronet iduće godine napraviti i veći blagdanski događaj u obliku zimskog grada.

Kopirati
Drag cursor here to close