Paket ljubavi

Mostar: Studenti osigurali 60 paketa za socijalno ugrožene građane

Studentski zbor SUM-a osigurao 60 paketa za socijalno ugrožene građane
Lifestyle / Flash | 20. 12. 2018. u 17:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna humanitarna akcija Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru "Studentski paket ljubavi" uspješno je završena, a u njoj su prikupljeni novčani prilozi u vrijednosti od dvije tisuće maraka. 

Akcija je održana u suradnji s Caritasom Mostar i Minoresom, a u njoj su sudjelovali studenti svih ustrojbenih jedinica Sveučilišta u Mostaru, priopćeno je iz Studentskog zbora. 

Novčani prilozi koji su prikupljeni u akciji iskorišteni su za 60 paketa s osnovnim namirnicama za pomoć socijalno najugroženijim sugrađanima. 

Predsjednik Studentskog zbora Marijan Tustonja rekao je kako je zadovoljan završetkom božićne akcije, zahvalivši svima koji su u njoj sudjelovali.

Foto: Studentski zbor / Spremni paketi
 
Dodao je kako će se Studentski zbor u budućnosti angažirati u više humanitarnih akcija kako bi osim studentima, pomagali i široj društvenoj zajednici. 

"Naši studenti su po tko zna koji put pokazali humanost na djelu. U ovo blagdansko vrijeme najljepši je osjećaj nekome pomoći, a pogotovo najugroženijima u našoj okolini. Posebno je značajno kad ovakve stvari rade studenti, koji od svojeg malo odvoje kako bi pomogli bližnjima. Hvala svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji i pokazali veliko srce", izjavio je Tustonja. 

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru zaželio je ovom prigodom čestit i blagoslovljen Božić i radosne božićne blagdane svim ljudima dobre volje, stoji u priopćenju.
Kopirati
Drag cursor here to close