3. prosinca

Mostar se sprema za vrhunski modni događaj - FASHION ARENU

Lifestyle / Flash | 23. 11. 2016. u 08:43 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Revija Angel's Fashion otvara prvu večer-večer modnih brendova.

Posjetitelji će na samom početku uživati u reviji elegantnih, večernjih haljina, dopunjenih modelima krznenih bundi.

LULU - multi brand store predstavlja novu kolekciju američkog brenda Tommy Hilfiger.

''Wellcome To America'', bezvremensku eleganciju brenda U.S. POLO ASSN, osvježenu u novim kolekcijama, te novu kolekciju Calvin Klein, koji je sinonim za modni izraz Velike Jabuke.

LULU predstavlja i jedan talijanski brend- MOTIVI, koji za ovu sezonu nudi novu liniju sofisticirane odjeće visokog glamura.

Prvo izdanje najiščekivanijeg modnog događaja u BIH - Fashion Arena počinje u subotu, 3. prosinca, u 20 sati u Kongresnoj dvorani zgrade Vlade FBIH.

United Colors Of Benetton predstavlja novu kolekciju inspiriranu 70-im godinama prošlog stoljeća, baziranu na prirodnim materijalima, među kojima se posebno izdvaja pamuk, vuna, kašmir, alpaka i merino vuna. Za svaku priliku, za svačiji modni ukus – Benetton ima što ponuditi, a odjevne kombinacije i cjelokupan styling nadopuniti savršenim Benetton modnim dodacima: torbama, remenima, rukavicama, kapama, šalovima.

Iza imena LADY stoje brandovi Afrodita Moda Collection , Balašević , Linea, Tib Stil, Elipsa, Maruška, Lena Lusardi, Profitex, Nica, Moira.

Kolekcije, izrađene većinom od prirodnih materijala, odišu glamurom, elegancijom i udobnošću i prikladne su za sve poslovne i svečane prilike.

Posjetiteljima će se predstaviti i ''Jeordie's''  sa svojom zimskom kolekcijom, koja za viziju ima uspješnog i modernog muškarca, koji se ne libi svoj karakter iskazati kroz odjevne kombinacije.  Boje koje preovladavaju su boje jeseni, a posebnu šarolikost, Jeordie's je dao sakoima, kako materijalima, tako i detaljima, te kaputima.

Jesenji i zimski modeli P....S.... kolekcije već uveliko mame sa polica njihovih prodavaonica širom regije.

Ženstveno, smjelo i profinjeno - ove tri riječi ukratko najbolje opisuju njihove modele. Znalački se poigravajući najrazličitijim trendovima, ova modna marka je zauvijek ostala dosljedna svojoj primarnoj viziji žene kao otjelovljenju ljupkosti i nježnosti.

U drugoj- večeri dizajnera, predstavljaju se poznata dizajnerska imena o kojima pišemo sutra.

Kopirati
Drag cursor here to close