Javna tribina

Mostar se raduje diskusiji i druženju s Goranom Milićem

Lifestyle / Flash | 21. 01. 2016. u 14:33 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od organizatora tribine Kazivanja svjetskog putnika s Goranom Milićem, MC Terra i Vedrina magazina dobili smo informaciju kako je zanimanje za javni događaj jako veliko.

Našoj zajedničkoj medijskoj kampanji pod pokroviteljstvom bljesak.info portala Hercegovina i Mostar odgovorili su s velikim oduševljenjem na poziv i objavu jedinstvenoga kulturno -zabavnog događaja.

Tribina je, podsjećamo, zamišljena kao interaktivni događaj, gdje će nakon Talk Showa uživo s voditeljom Ilkom Barbarićem, posjetiteljima biti omogućeno postaviti pitanja Goranu Miliću o tematici: Kako opstati i dobiti ideje u vremenu globalne ekonomske krize? Gdje smo i što smo u odnosu na druge zemlje? Razlike kulta i kulture življenja. Jeli bilo bolje nekad ili danas? Kao i drugim sličnim temama o kojima će se govoriti tu večer.

Uz glazbu, degustaciju i promociju izvrsnog talijanskog vina Cantine di Soave kojeg zastupa Vinarija Povratak iz Žepča, zatim naše (bljesak.info) medijsko pokroviteljstvo, TV pokrovitelja događaja Prvi.tv te suorganizatora magazina Vedrina iz Mostara, omogućeno je rezerviranje stolova putem e-maila: [email protected]. Zbog jako velikog zanimanja za događaj, iz MC Terre su nas izvjestili kako više nije moguće rezervirati stolove za 2 osobe, zbog zauzimanja prostora. Sve zainteresirane pozivaju rezervirati stolove za 4, 6 ili 8 osoba.

Goran Milić ekskluzivno za Bljesak.info je na pitanje kako je došlo do ideje te kako je odlučio sudjelovati na ovakvom događaju izjavio:

- Prvo sam na poziv mog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Ilke Barbarića koji je idejni tvorac projekta Kazivanja svjetskog putnika potvrdno odgovorio i dodao nekoliko ideja o čemu bi se moglo u Mostaru i diljem Hercegovine javno govoriti. A onda, simpatičan mi je taj magazin Vedrina, dosta nam je gorčine, dajte nam vedrine. Uvijek volim doći u Mostar i Hercegovinu, to područje mi je posebno inspirativno.

Tribina koja će se održati 27. 1. u 19. sati u dvorani Queen hotela Mepas u Mostaru prva je u nizu tribina u hercegovačkim gradovima s Goranom Milićem, a Bljesak.info bit će medijski pokrovitelj svih događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close