The School That Rocks!

Mostar Rock School organizira svoj drugi koncert

Lifestyle / Flash | 15. 12. 2016. u 12:31 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 15.12.2016 u Muzičkom centru Pavarotti sa početkom u 20:30 sati, Mostar Rock School će predstaviti drugi po redu programski koncert u sklopu školske 2016/2017 godine.

Programski koncerti prezentiraju rezultate Session bands programa u sklopu kojeg polaznici obrađuju i kreiraju glazbu na zadatu temu i u zadatom vremenskom okviru. Iz kruga u krug stvaraju se nove bend formacije koje rade na novim zadacima, tako da svaki programski koncert donosi nešto novo.

U sklopu jedne godine, škola predstavi pet tematskih koncerata koji predstavljaju rad i program škole, a kroz Session bands program formira se preko 50 bend formacija i isto toliko autorskih uradaka.

Večeras se predstavljaju rezultate drugog tematskog 40-dnevnog ciklusa u kojem će sudjelovati 67 izvođača i autora. Formirano je 13 bendova klasičnih formacija, a zadata tema je "Funky".Izvodit će se obrade poznatih funky hitova, ali i autorska djela. Najbolji autorski uradak/izvedba bit će nagrađen snimanjem, tako da koncert ima i kompetetivni aspekt.

Pozivaju se svi poštovatelji dobre glazbe da se pridruže i da zajedno sa njima se prisjete nekih od najvećih hitova domaće glazbe. Ulaz je slobodan.

Za više informacija o Mostar Rock School posjetite www.mostarrockschool.org.

Mostar Rock School - The School That Rocks!

Kopirati
Drag cursor here to close