Psihologija

Mostar: Predavanjem o organizacijskim psiholozima završen Tjedan psihologije

Lifestyle / Flash | 15. 11. 2015. u 10:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predavanje Amele Drežnjak u Edukacijskom centru Doma zdravlja Mostar završen je prvi Tjedan psihologije u Hercegovini. Osim u Mostaru, predavanja su održana u Čitluku, Ljubuškom i Livnu.

Drežnjak je održala predavanje na temu 'Ima li mjesta za organizacijske psihologe u BiH'. Kako je navela, organizacijska psihologija je znanstvena disciplina u psihologiji i koristi znanstvenu metodologiju i primjenjuje različite psihologijske spoznaje u opisivanju, razumijevanju, objašnjenju i mijenjanju organizacijskog ponašanja.

Tjedan psihologije u Hercegovini je prva manifestacija ovog tipa i namjera je da se nastavi i sljedećih godina, a cilj manifestacije je podići javnu svijest o ulozi psihologa u društvu, te mogućnosti primjene psiholoških spoznaja u različitim sferama života.

Aktivnosti u okviru Tjedna psihologije su koncipirane kao predavanja i interaktivne radionice namijenjene stručnjacima različitih profila (psiholozi, pedagozi, socijalni radnici i dr.), roditeljima, učenicima, te svim ostalima zainteresiranim.

Kopirati
Drag cursor here to close