Sergej Trifunović

Mostar: Poznati beogradski glumac doživio neugodnost u rođenom gradu

U mostarskom naselju Vatikan poznatom glumcu danas je netko na parkiranom automobilu marke Saab, beogradskih registracijskih oznaka, razbio vjetrobransko staklo.
Lifestyle / Flash | 18. 09. 2021. u 14:52 M.G. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Poznati beogradski glumac doživio neugodnost u svom rođenom gradu

Poznati beogradski glumac Sregej Trifunović danas je doživio neugodnost u svom rođenom gradu. Naime, u mostarskom naselju Vatikan poznatom glumcu danas je netko na parkiranom automobilu marke Saab, beogradskih registracijskih oznaka, razbio vjetrobransko staklo.

Glumac je zbog toga pozvao policiju koja je izvršila očevid. Za to vrijeme Trifunović je sjedio na pločniku i promatrao policajce.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Trifunović inače već neko vrijeme boravi na odmoru u Mostaru. Na svom Instagram profilu objavio je i slike sa Staroga mosta.

Glumac nikad nije krio ljubav prema svom rođenom gradu, kao ni prema mostarkom nogometnom klubu Veležu za koji je navijao još kao dječak.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Trifunović je rođeni Mostarac, sin glumca Tomislava Trifunovića i pravnice Slobodanke, a njegov mlađi brat je glumac Branislav Trifunović. Otac Tomislav je u svojoj karijeri često selio pa je Sergej živio u Mostaru, Užicu, Kruševcu i Beogradu, gdje se 1990. godine upisao na beogradskom Fakultetu dramskih umjetnosti te diplomirao 1994. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close