Vožnja kajaka

Mostar: Odmorite se na vodi i uživajte u vožnji

''Za 15 minuta iz Mostara iz ureda dođete i možete biti na vodi i opustiti se. Zasad imam ovoliko kajaka, ali nije problem ako bude veća ekipa staviti u funkciju još kajaka'', rekao je Tomić.
Lifestyle / Flash | 06. 07. 2018. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kajaci su u posljednje vrijeme postali sve češći prizor na mostarskom jezeru. Stanislav Tomić iz mostarskog naselja Vojno odlučio je i drugim osobama pružiti iskustvo vožnje kajaka.

''Cijeli život živim uz vodu, odrastao sam uz jezero i Neretvu, kupanje, pecanje. Ljubav prema kajacima traje odavno. Volim se voziti i razgledavati zelenilo, prirodu,  uživati na vodi'', rekao je Tomić za Bljesak.info.

Iz ureda na vodu

Ovaj zaljubljenik u mostarsko jezero je nabavio četiri kajaka, tri jednosjeda i jedan dvosjed kojim će drugim znatiželjnicima pružiti jedinstvenu vožnju jezerom.

''Za 15 minuta iz Mostara iz ureda dođete i možete biti na vodi i opustiti se. Zasad imam ovoliko kajaka, ali nije problem ako bude veća ekipa staviti u funkciju još kajaka'', rekao je Tomić.

Tomić kaže kako postoje znatiželjnici koji žele imati ovakvo iskustvo i vozati se jezerom.

Kaže kako su kajaci, odnosno čamci, sigurni te kako se ne mogu prevrnuti.  Voda na jezeru je trenutno hladna, ali u ljetnim mjesecima, u vrijeme velikih žega,  može se kupati u njoj.

Foto: Bljesak.info / Priprema za vožnju

''Možete se vi prevrnuti, ali ako baš želite. Ovdje se radi o čvrstim isključivo rekreativnim kajacima koji su sigurni za vožnju. Na njima je moguće i ostaviti stvari. Pri vožnji je potrebno nanijeti kremu za sunčanje, kako ne biste izgorjeli jer sunce i voda čine svoje'', navodi Tomić.

Početak projekta

Kaže kako se ovdje radi o mirnoj vožnji koja može trajati satima.

''Sve ovo je u povojima. Ne bi volio da mi dolazi previše turista npr. autobus da mi dođe i da ih ja vodim da veslaju, ali bi volio pružiti iskustvo vožnje kajaka zaljubljenicima u vodu i vožnju kao što sam i ja'', rekao je Tomić.

Više informacija o vožnji kajacima na mostarskom jezeru možete saznati preko Vibera i Whatsappa na broj 063-444-228.  

Foto: Bljesak.info / Vožnja kajaka
Kopirati
Drag cursor here to close