Naša djeca-Our kids

Mostar: Koncert 'Pjesmom i plesom za Našu djecu'

Koncert će biti održan u srijedu, 6. prosinca, u 18 sati, u dvorani Narodnog pozorišta Mostar.
Lifestyle / Flash | 04. 12. 2017. u 09:52 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Foto: Plakat koncerta

Udruga građana "Naša djeca-Our kids" uz podršku prijatelja, estradnih umjetnika i plesnih klubova i ove godine organizira koncert "Pjesmom i plesom za Našu djecu" pod sloganom "Dobro se dobrima vraća".

Koncert će biti održan u srijedu, 6. prosinca, u 18 sati, u dvorani Narodnog pozorišta Mostar. Karte će se prodavati po simboličnoj cijeni u iznosu od 6 maraka, a sva sredstva od koncerta usmjeriti će se u realizaciju humanitarne misije i projektnih aktivnosti Udruženja.

Kao i prethodnih godina, podršku koncertu dat će mnogi plesni klubovi i prijatelji Udruženja, a ove godine i poznati estradni umjetnici. Partneri u organizaciji koncerta su Narodno pozorište, Rock Škola, Sportski savez grada Mostara, Preporod itd.

Kako su naveli organizatori, koncert "Pjesmom i plesom za Našu djecu" ponuditi će kulturno - zabavni program, kao i specijalne goste poput predstavnika BiH na Euroviziji Dalal Midhad-Talakić i Fuada Backovića Deena, Adnana Jerlagića, Anida Čušića, Lole Klaunovi i dr. Posjetitelji će imati priliku na koncertu da vide spoj različitih plesnih koreografija i glazbenih izvedbi, priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close