Ipak ostani kući

Mostarcima besplatna podjela dezinfekcijskih sredstava za ruke

Sve pohvale za ovu akciju, no ipak, ponovno apeliramo, sa sredstvom ili bez njega, ostanite kući.
Lifestyle / Flash | 21. 03. 2020. u 11:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Biti oprezan i obazriv za svoje zdravlje je nešto što sve nas, bez obzira na granice, najviše preokupira u ovom trenutku. Kao mali znak podrške za one kojima je ista najpotrebnija, od naših postojećih sirovina kreirali smo antivirusni sprej za dezinfekciju ruku, za donaciju Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i Klinici za dječije bolesti'', naveli su to iz kuće Prirodna Kozmetika Glorija.

Foto:Bljesak.info / Red za dezinfekcijska sredstva

''Svjesni činjenice da veliki broj naših sugrađana nema pristup sredstvima za dezinfekciju, odlučili smo u subotu, ispred Ljekarne "Alpha plus" Mostar podijeliti dodatnih 200 komada spreja za dezinfekciju ruku za sve vas'', istaknuli su u svojoj obavijesti.

Iako je na snazi zabrana kretanja mlađima od 18 i starijima od 65, a svima nama preporuka da ostanemo kući, redovi za besplatno dezinfekcijsko sredstvo su  bili veliki, te se sve 'razgrabilo' u prvih sat vremena. Bitno za istaknuti jeste svakako kako su sudionici akcije poštovali pravila o kretanju, odnosno držali su se uputa o preuzimanju i pravila oko držanja razmaka od 1,5 metar. 

Foto: Bljesak.info / Red za dezinfekcijska sredstva

Sve pohvale za ovu akciju, no ipak, ponovno apeliramo, sa sredstvom ili bez njega, ostanite kući.

 

Kopirati
Drag cursor here to close