Živjeli

Mostar domaćin drugom Whisky sajmu

Posjetitelji će tako i ove godine moći uživati u više od 100 whisky brandova s ponekim limitiranim serijama.
Lifestyle / Flash | 28. 01. 2020. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dvorani Queen na 6. katu Mepas Malla u Mostaru, 19 i 20.2. 2020,  održati će se drugi po redu Whisky sajam, koji će na jednom mjestu ponovo okupiti sve ljubitelje whiskyja iz Bosne i Hercegovine ali i regije.

Posjetitelji će tako i ove godine moći uživati u više od 100 whisky brandova s ponekim limitiranim serijama. Svi oni koji se žele dodatno educirati o „vodi života“ imati će na raspolaganju radionice koje će voditi poznati i regionalno priznati stručnjaci iz whisky svijeta.

''Nakon dosta pozitivnih komentara na prošlogodišnji whisky sajam, odlučili smo i ove godine okupiti sve ljubitelje ovog cijenjenog pića. U programu sajma tako će biti predstavljanja novih whisky brandova u BiH, promocija japanskih whiskyja, četiri profesionalne radionice ali i po prvi puta u BiH, pairing škotskih whiskyja s kubanskim brandom Montecristo cigara.
 Zbog velikog interesa i ove godine ćemo unutar izlagačkog prostora postaviti i gin corner s preko 20 ginova“ , poručili su organizatori.

Početak oba dana sajma je u 16:30 h, a detaljni program sajma i mogućnosti prijave na radionice biti će moguće na društvenim stranicama Whisky Faira BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close