Bacili namještaj

Mostar: Dnevni boravak tik uz kontejner

Ovakve garniture bi se mogle pokloniti nekome u potrebi, umjesto da prave početak deponije krupong otpada.
Lifestyle / Flash | 18. 08. 2018. u 18:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Snimio čitatelj | Bljesak.info / 

U ulici Kralja Zvonimira, tik uz dječji parkić, iza kontejnera za smeće odbačen leži namještaj dnevnog boravka.

Ogorčeni čitatelji nam javljaju, kako su njihovi ''susjedi'' cijelu garnituru namještaja iz dnevnog boravka bacili pored kontejnera, a šut iz stana su izbacili i ostavili na kamari s druge strane.

Snimio čitatelj | Bljesak.info / 

Inače, veliki problem građanima Mostara stvara neriješeno pitanje odvoženja krupnog otpada, pa se često može vidjeti kako pored kontejnera za smeće stoji dio nekog namještaja, krevet, kauč, ormar i slično.

Građani Mostara godinama su upozoravali i skretali pozornost gradskim vlastima kako nema drugog načina za bacanje krupnog otpada jednostavno jer predviđena mjesta za takvo što ne postoje, dok su, s druge strane, gradske vlasti upozoravale da se mora voditi računa o tome da se krupni otpad ne može bacati tek tako.

Na našu adresu stanovnici Mostara se  svakodnevno javljaju želeći ukazati na problem divljih odlagališta i smeća koje se odlaže svugdje, samo ne u za to predviđena mjesta.

Iako građani nemaju gdje baciti krupni otpad, ovakav način odbacivanja neželjenog namještaja je sramotan, pogotovo jer je velik broj osoba koje žive u razrušenim kućama sa starim dotrajalim namještajem. Ovakve garniture bi se mogle pokloniti nekome u potrebi, umjesto da prave početak deponije krupong otpada.

Kopirati
Drag cursor here to close