Pavarotti

Mostar Calling

U 21 sat počet će koncert u sklopu Mostar Callinga. Mostarsku publiku će zagrijati trenutno najaktivniji mostarski reper Makk, uz podršku svoje ekipe.
Lifestyle / Flash | 22. 01. 2020. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru će se u patak održati u petak panel, pa besplatan koncert u sklopu projekta BMS Calling sarajevskog Oslobođenja.

Mostar Calling bit će održan u prostoru Muzičkog centra Pavarotti. U 16 sati održat će se dvosatna javna diskusija na kojoj će sudjelovati Orhan Maslo iz Mostar rock škole, Tajma Tiro (Vijeće mladih Mostara), aktivistkinja Irma Baralija, urednik portala Bljesak.info Berislav Jurič i Sanja Bjelica-Šagovnović, novinarka Dnevnog lista.

Javne diskusije koncipirane su tako da moderatori Adi Sarajlić i Arnel Šarić razgovaraju o aktualnim temama i aktivnostima domaćina, ali da se direktno, bez cenzure, dotaknu i tema koje se tiču svih građana Mostara. Svi oni koji žele doći i diskutirati uživo mogu to učiniti, navelo je Oslobođenje.

U 21 sat počet će koncert u sklopu Mostar Callinga. Mostarsku publiku će zagrijati trenutno najaktivniji mostarski reper Makk, uz podršku svoje ekipe. Nakon njega, publici će se predstaviti sarajevska četvorka uz podršku DJ-a Čorija Čoa - Stoposto, Black Beriz, Geko i Katarza.

Kopirati
Drag cursor here to close