Svaka čast!

Mostar Arabesque briljirao na Mediteran Open Dance natjecanju

Od ukupno prijavljenih 22 koreografije u grupnim i pojedinačnim kategorijama klasičnog baleta Mostar Arabesque je osvojio 17 prvih mjesta, tri druga i jedno treće, te 67 medalja
Lifestyle / Flash | 21. 05. 2018. u 16:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Arabesque je na Mediteran Open Dance u organizaciji Mo-Starsa iz Mostara, osvojio brojne nagrade i priznanja.

''Od ukupno prijavljenih 22 koreografije u grupnim i pojedinačnim kategorijama klasičnog baleta (mala grupa, velika grupa, solo, duo, trio) i modernog plesa (mala grupa, velika grupa, solo, duo, trio) u tri različita dobna uzrasta ( Mini, Djeca i Junior), osvojio 17 prvih mjesta, tri druga i jedno treće, te 67 medalja: 62 zlatne, 3 srebrene i dvije brončane. Osvojili smo i tri zlatna pehara za grupne koreografije'', priopćeno je iz Baleta Mostar Arabesque,  koji upućuje zahvale organizatoru na čelu sa Natašom Galuža -Jekić,  koji su veoma uspješno dočekali i ugostili 57 klubova/studaca/škola sa 1.300 plesača iz četiri države!

Foto: Balet Mostar Arabesque / Klikom na fotografiju pokazat će se u punoj veličini

''Hvala puno i na specijalnoj nagradi, naš balet je imao najviše prijavljenih koreografija. Moglos e vidjeti dosta lijepih detalja koji su oplemenili događaj i ukazali na višemjesečni posvećeni timski rad'', poručili su iz Baleta Arabesque.

Inače, Balet Mostar Arabesque postoji i vrijedno radi već 13 godina u Mostaru pod rukovodstvom prof. Arlete Ćehić. Pored ovogodišnjeg uspjeha na Balkanskim kvalifikacijama za svjetsko finale Dance World Cup, balerine će nastupiti na međunarodnom natjecanju Balance u Sarajevu, kao na Finalu Dance World Cupa krajem lipnja u Španjolskoj.

Foto: Balet Mostar Arabesque / Klikom na fotografiju pokazat će se u punoj veličini
Kopirati
Drag cursor here to close