Ljubav i rat

Monika Bellucci stigla u Trebinje

Lifestyle / Flash | 13. 08. 2013. u 18:22 J.Z.
Kopirati

Nakon gotovo četverosatnog čekanja, brojne novinarske ekipe dočekale su u Trebinju talijansku filmsku divu Moniku Bellucci.

Ona je sletila na aerodrom Čilipi oko 14 sati i nakon toga došla u Trebinje gdje će večeras održati i konferenciju za tisak zajedno sa režiserom Emirom Kusturicom.

Emir Kusturica će biti Monikin partner u filmu, odnos monah za čiju ljubav se bori i Sloboda Mićalović, piše portal Istočne Hercegovine MojaHercegovina.com

Za glumicu je spreman apartman u trebinjskom hotelu “Platani”, gdje su za nju spremili broje đakonije.

''Za Moniku Bellucci spremili smo tvrdoško vino, hercegovački sir, med, grožđe i smokve. Po tome je Hercegovina poznata a sigurni smo da će nešto od toga probati i proslavljena glumica'', kažu u hotelu “Platani”.

U Trebinju su se danas okupili svi članovi ekipe filma “Ljubav i rat” Emira Kusturice, kao i radnici koji rade na izgradnji “malog filmskog grada” na Klobuku rade punom parom.

Film “Ljubav i rat” tematski je podijeljen u tri dijela – priču o zmiji, o ljubavi i priču o monaštvu. Emir Kusturica je ranije rekao da će film govoriti o svevremenskoj temi – temi dobrote, odnosno da, ako ne bude dobrote, jednog dana neće imati što da okreće zemljinu osu.

Glavnu žensku ulogu u filmu igra glumica Monika Bellucci, a značajnu ulogu imat će i srpska glumica Sloboda Mićalović. Glavnu mušku ulogu igra Emir Kusturica. Premijera filma bit će u Cannesu u svibnju sljedeće godine, javlja MojaHercegovina.com

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.