Donacija branda

MojSan donirao madrace Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i Kantonalnoj bolnici Safet Mujić

Lifestyle / Flash | 26. 10. 2015. u 08:22 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brand MojSan nastavlja projekt donacija madraca za bolnice u Bosni i Hercegovini. Nakon Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla vrijednu donaciju madraca MojSan je 23.10.2015. uručio i Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar te Kantonalnoj bolnici Safet Mujić Mostar.

MojSan je brand koji je svoje društveno odgovorno djelovanje u skladu sa svojim mogućnostima u potpunosti usmjerio na one potrebe koje se čine najpotrebnijim. S obzirom na činjenicu da je proizvodnja madraca i ostalih proizvoda za spavanje uža specijalnost branda MojSan, u ovoj kompaniji se nadaju da će na ovaj način poboljšati kvalitet boravka u bolnicama za dio pacijenata.

Svaka društveno odgovorna kompanija na svoj način bi trebala pokušati pozitivno uticati na poboljšanje uvjeta života u sredini u kojoj posluje. Prepoznavanje potreba zajednice i konkretno djelovanje po tom pitanju je bila praksa koju je MojSan slijedio od samog početka. S tim u vezi se nastavlja i ovaj projekt donacija madraca za bolnice i kliničke centre širom Bosne i Hercegovine i u narednom razdoblju, a koji će se odvijati sukcesivno u skladu s planom donacija.

Kopirati
Drag cursor here to close