Četvrtak, 18.5.

Modna revija mame i djece u Mepas Mallu

Lifestyle / Flash | 16. 05. 2017. u 07:27 Mepas Mall

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stvaranje najljepših uspomena počinje već od najmlađih dana, a Mepas Mall za sve mame i njihove mališane priprema još jedan nezaboravni događaj.

Povodom Majčinog dana, u četvrtak 18.05.2017. od 19:00 sati na 3.katu centra očekuje vas najslađi modni događaj – modna revija majki i djece. Mame i mališani pokazat će kako se snalaze na modnoj pisti i odlično se zabaviti na crvenom tepihu.

Tijekom dva tjedna mame su se imale priliku prijaviti putem Facebook aplikacije, te pružiti sebi i svojim mališanima iskustvo prave modne revije koja je sadržavala casting, probe, šminkanje i slatke frizurice, a slatke pripreme svoj vrhunac doživjet će u četvrtak u 19:00 sati! Na modnoj reviji predstavit će se modni brandovi za mame i djecu koje možete pronaći u Mepas Mallu: s.Oliver, Lindex, Terranova, Deichmann, PS Fashion, Juventa sport, Planet obuća, Viva, LC Waikiki, Tintilinić i Okaidi.

Za sjaj i glamur modne revije bit će zaduženi timovi Artdeco vizažišta i frizerskog salona Red Carpet2. Dio veselog programa su mami najdraži Saponia proizvodi i slatki Kandit poklon paketi koji će oduševiti malene sudionike.

Uz ovu preslatku reviju, povodom Majčinog dana očekuje vas i poseban nagradni natječaj!

Kako bismo zajedno rekli hvala našim majkama i posebno obilježili njihov praznik, Mepas Mall i Schafer pripremili su za vas vrijedne nagrade! Do 20.05.2017. ostvarite kupovinu u Mepas Mallu, u Facebook aplikaciju upišite osobne podatke i broj računa te osvojite odlične nagrade koje je za vas pripremio Schafer.

Od raznovrsne ponude posuđa renomiranog dizajna visokokvalitetnog porculana, kristala, pozlaćenih pribora za jelo koje možete pronaći u Shafer trgovini u Mepas Mallu. Ovaj put darujemo vas elegantnim priborom za jelo koji uključuje 90 komada najkvalitetnijeg pribora, porculanskim setom Elegantia Platin koja sadrži čak 87 komada posuđa, te setom bokala sa 6 čaša.

Uz vrijedne nagrade i preslatku reviju, 3.kat Mepas Malla još jednom će postati centar predivne energije, sreće i smijeha. Pridružite nam se i uživajte s nama!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close