Plesno natjecanje

Mo Stars velikim uspjehom završio natjecateljsku sezonu

Lifestyle / Flash | 28. 06. 2017. u 23:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio 'Mo Stars' Centra za kulturu Mostar, u periodu 24 i 25.6.2017. boravio je u Baru u Crnoj Gori, na međunarodnom plesnom natjecanju 'Mediterranean best dance fest 2017', te se predstavio sa pet koreografija juniorskog i seniorskog tima.

Članovi 'Mo Starsa' su osvojili sljedeće plasmane:
1. mjesto koreografija 'Torn' - jazz dance, juniori,
1. mjesto koreografija 'Tahiti dance' - etno carakterni ples,
1. mjesto koreografija 'Mito i korupcija' - jazz dance,
1. mjesto koreografija 'Genesis' - street dance show,
2. mjesto koreografija 'Take me the river' - show dance.

Tri koreografije su po ocjeni devetočlanog žirija ušle u super finale za nagradu Grand prix festivala, te je koregrafija 'Genesis' - street show odnijela pobjedu za najbolju grupu festivala. Odlična organizacija pripada P.K. 'Habanera' na čelu sa Dejanom Nikolićem.

Na dvodnevnom natjecanju, te gala večer uz anagžaman predstavnika Crne Gore za pjesmu Eurovizije sudjelovala je i Goca Tržan. Zemlje sudionice ovog natjecanja osim BiH su bile: Srbija, Crna Gora, Makedonija, Hrvatska, Bugarska, Rusija, Rumunjska, Slovenija.

Veliku zahvalu voditelji 'Mo Starsa' upućuju svojim plesačima, trenerima i glavnom koreografu, roditeljima, Odjelu društvenih djelatnosti Grada Mostara, BH Telecom-u, te Centru za kulturu Mostar koji godinama podržava rad i entuzijazam studija. Sa ovim natjecanjem ovaj studio je završio plesno-natjecateljsku sezonu 2016/2017 godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close