''Ko ima duži, Europom kruži''

Mjerenja se nastavljaju na Tuborg partyima širom BiH, ubrzo u Mostaru

Najduži lanac na dosadašnjim mjerenjima imala je ekipa ''K4 Ruljci'' iz Banja Luk
Lifestyle / Flash | 27. 03. 2019. u 15:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati su prvi putnici uzbudljivog apsolventskog putovanja Europom koje uključuje i krstarenje Mediteranom. 

Ekipe ''Kaskaderi'', ''Umjetnici'' i ''K4 Ruljci'' prvi su pobjednici natjecanja ''Ko ima duži Europom kruži''. Na Tuborg partijima u Sarajevu, Tuzli i Banjoj Luci imali su najduže lance sastavljene od pull off čepova te su tako za svoje četveročlane ekipe osigurali putovanje.

Najduži lanac na dosadašnjim mjerenjima imala je ekipa ''K4 Ruljci'' iz Banja Luke. Studenti Đorđe Bulajić, Miloš Bajović, Igor Žarić i Veljko Pičeta konkurenciju su pobjedili sa lancem dugim čak 57 m i 71 cm, kojeg su pravili nešto duže od mjesec dana.

''Kada smo počeli sakupljati čepove, nismo ni slutili da će to biti impresivan broj na kraju. Napravili smo lanac i nismo mnogo razmišljali o konkurenciji. Na partiju, na kojem je bilo i mjerenje lanaca, vladala je odlična atmosfera za što je zaslužna Tuborg ekipa koja se pobrinula da svima bude lijepo. Ipak, vrhunac večeri je bila naša pobjeda zbog čega Tuborg, koje je inače i bio naše omiljeno pivo, volimo još više. Zahvaljujući njemu, imamo priliku da odemo na apsolventsko putovanje i doživimo nezaboravan provod'', kazao je Đorđe Bulajić.

Foto: PR / Tko ima duži u Banjoj Luci

Pobjednici će putovati Tuborg autobusom u kojem će ih zabavljati DJ.  Banjalučanima će se pridružiti i ekipa ''Kaskaderi'' u sastavu: Kerim Mašović, Kemal Fazlagić, Emir Mašović i Vedad Kusturica, koji su u Sarajevu pobjedili sa lancem dugim 30 m i 29 cm te ekipa ''Umjetnici'' koju čine Miralem Vehapi, Amir Mrković, Senaid Hadžić i Mustafa Mešić. Oni su na mjerenju u Tuzli imali najduži lanac od 38 m i 48 cm, priopćili su organizatori.

Apsolventsko putovanje trajat će 12 dana, od 24. travnja do 5. svibnja, a uključuje posjete Monaku, Monte Carlu, Lloret de Maru, Barseloni, Rimu, Firenzi, Veneciji te krstarenje Mediteranom. Još osam ekipa može osvojiti putovanje, a zadatak je jednostavan, od Tuborg čepova napraviti lanac. Detaljnije informacije o prijavama i načinu pravljena lanca dostupne su na www.tuborg.ba.

Sljedeća mjerenja, na Tuborg partijima planirana su: 4.4. u ''Che pub caffeu'' (Mostar),  5.4. u ''Da Vinci pubu'' (Zenica), 6.4. u ''Mozzartu'' (Foča), 10.4. u pubu ''Šestica'' (Banja Luka), 11.4. u ''Mr & Mrs Cue'' (Sarajevo), 12.4. u ''MB Sport'' (Bijeljina), 13.4. u pivnici ''Nobel'' (Travnik) te 14.4 u ''Caffe baru Sloboda'' (Tuzla).

Kopirati
Drag cursor here to close