Ana Bavrka

Miss New World: Lijepa Mostarka odnijela krunu u Turskoj

Lifestyle / Flash | 21. 05. 2017. u 21:05 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na večerašnjem izboru za Miss New World koji se održao u turskoj Antalyi najljepšom je proglašena bh. predstavnica Ana Bavrka iz Mostara.

Lijepa Mostarka, po zanimanju televizijska prezenterka, model, te licencirana fitness i zumba instruktorica, preuzela je krunu u konkurenciji od ukupno 20 djevojaka finalistica.

No. 1??3?? #InstaNarode hvala vam za podršku, kompliment, kritiku, čak i loš komentar. ˘?U svakom slučaju, večeras je finalna večer, ja ću se potruditi da ovu malu zemlju Bosnu i Hercegovinu (iako na lenti fali Hercegovina, ali nećemo im zamjeriti ??) predstavim u najboljem svjetlu, kao što sam i radila prethodnih dana. Zvuči otrcano, ali nije važna pobjeda, meni je važno da sam uživala ovdje svakog trenutka, upoznala takooo dobre ljude, te upoznala čari Turske. Let's go! ?? Teşekkür ederim! ???? #finalnight #missnewworld #abamarketing #rusongtv #rusong #needforfest #needtour #antalya #turkey #beautycontest #beautypeagent #model #myjourney #followme #bosniaandherzegovina #love #happy #grateful @missnewworld @aba.marketing @needforfest_tr @rusongtv_official @needtour_tr @we.nice2017 Photo: @fotofuat_bklmz ??

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka) onMay 21, 2017 at 2:23am PDT


Natjecanje u ljepoti za Miss novog svijeta održano je od 15 do 21. svibnja u Avantagarde Resort hotelu, što je bilo specifično za ovogodišnje natjecanje, na kojemu je nastupilo i dosta umjetnika iz različitih zemalja iz cijelog svijeta.

Mnogobrojne aktivnosti održane su u sklopu ovog natjecanja, kao što su koncerti, neobične utrke, dok se natjecanje u ljepoti održalo u više formata, od kojih je svaki pratilo više specijalista iz ove oblasti i članova žirija.

Miss New World

null

Kopirati
Drag cursor here to close