Humanitarna strana

Miligram održao mini koncert u Mostaru

Lifestyle / Flash | 28. 05. 2016. u 15:00 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostoru dvorane koju koristi stonoteniski klub 'Mostar' tijekom subote je upriličen mini koncert benda 'Miligram' za štićenike udruga i centara koji skrbe za djecu s posebnim potrebama na području grada.

"Sada nam kreće turneja kroz BiH, a ujedno smo napravili i jednu paralelnu akciju a to je da u svakom gradu gdje nastupamo odsviramo mini koncert za djecu sa posebnim potrebama. Ovo je velika stvar i zaista ne znam tko više uživa u koncertu, djeca ili mi.

Gdje god dođemo imamo odličan odziv, a kada su veliki koncerti, energiju podijelimo s onima koji zbog mnogih razloga ne mogu biti blizu nas", kazao je kompozitor, glazbeni producent i član benda, Aleksandar Milić Mili.



Potporu bendu, ali i udrugama koji skrbe za djecu s posebnim potrebama dao je i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

"Moram izraziti svoje veliko zadovoljstvo, kad je 'Miligram' posjetio Mostar uoči svog prvog velikog koncerta. Ovo je danas uistinu nešto posebno što veseli djecu sa posebnim potrebama i djecu bez roditelja, znate kakva je socijalna situacija.

Mini koncert humanitarnog karaktera zaslužuje sve pohvale. Uistinu očekujem da će i 19. lipnja to biti veliki koncert za sve građane grada Mostara, te da će ga naši sugrađani posjetiti u velikom broju", kazao je Bešlić.

Štićenici su bili presretni organiziranjem ovog događaja, a nakon mini koncerta djeci s poteškoćama u razvoju, te djeci bez roditelja su podijeljeni slatkiši. Inače, koncert benda 'Miligram' će se održati na stadionu pod Bijelim brijegom 19. lipnja.

Kopirati
Drag cursor here to close