smršao, ušuškava vrat

Michael Douglas tvrdi kako Val Kilmer ima tumor grla

Lifestyle / Flash | 02. 11. 2016. u 16:54 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proslavljeni glumac Michael Douglas kazao je proteklog vikenda kako je njegov hollywoodski kolega Val Kilmer (56) obolio od raka.

Međutim, Kilmer je na svojoj Facebook stranici potpuno demantirao takvu špekulaciju. Ne samo da je zdrav, nego ima i veliki broj planova za filmske uloge i nastupe, kazao je.

"Obožavam Michaela Douglasa, ali u ovome slučaju pogrešno je informiran. Prošle su skoro dvije godine otkad se nismo vidjeli i razgovarali", kaže Val Kilmer.

Prilikom zadnjeg susreta Kilmer je zamolio Douglasa za preporuku kod jednog poznatog specijaliste, jer je imao pojave izrasline u grlu.

"Išao sam na pretrage i ispostavilo se da nemam rak. Još uvijek imam natečen jezik, ali stanje se vidljivo poboljšava", napisao je Kilmer.

Douglas je pak u Londonu izrazio bojazan za Kilmerovo zdravlje, kazavši kako je najvjerojatnije obolio od istoga tumora od kojega se i on sam godinama liječio.

Michael Douglas prilikom intervjua u Londonu

Sve one koji misle kako on nešto krije, Kilmer je pozvao na predstavljanje svog najnovijeg filma „Cinema Twain“, idućeg tjedna u Los Angelesu.

"Dođite i vidite me sretnoga u Westwoodu, ako smatrate da nešto skrivam", napisao je.

Kilmer je istaknuo kako je za njega Michael Douglas i dalje drag prijatelj.

"Štogod da je Maicheala Douglasa navelo da špekulira o mome zdravlju, on mi je i dalje drag i vjeran prijatelj. Siguran sam da nije mislio ništa loše", pojasnio je Kilmer na svome Facebooku.

Val Kilmer u Top Gunu (1986.) i Batmanu (1995.)

Kopirati
Drag cursor here to close