Trčanje za samohrane majke

Merkur Run4lifestyle: Najbolja noćna utrka u regiji

Utrka će sudionicima pružiti mogućnost da prodajom svojih istrčanih kilometara pomognu samohrane majke u poduzetništvu
Lifestyle / Flash | 08. 06. 2018. u 15:42 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još 14 dana ostalo je do 2. noćne utrke Merkur Run4lifestyle kojom Merkur BH osiguranje i Udruženje Marathon promiču vrijednosti zdravog i aktivnog života na viši nivo.

Sarajevo je prvi put prošle godine bilo domaćin utrke koja se trči poslije zalaska sunca, a istu je u dužini od 10 kilometara istrčalo više od 700 sudionika. Popularna i jedinstvena utrka i ove godine je namijenjena svim ljubiteljima sporta i rekreativcima starosne dobi iznad 10 godina.

''Ova utrka je posebna ne samo jer promovira sport i zdrav život već i zbog činjenice da trkače vodi kroz najljepše dijelove Sarajeva koji tijekom ljeta imaju posebnu čar. Stoga je i ovaj turistički aspekt jako dragocjen i u tom smislu ponosni smo partneri događaja koji objedinjuje sport, kulturu, turizam i zabavu. Merkur BH osiguranje će s našim partnerom Udrugom Marathon nastojati ovu utrku učiniti tradicionalnim i prepoznatljivim obilježjem Sarajeva'', rekla je Sabina Mujanović, direktorica Merkur BH osiguranja.

Broj sudionika na ovoj trci je ograničen na prvih 1.000 koji se registriraju i uplate iznos startnine, a online registracije i uplate moguće su do 17. lipnja do ponoći na web stranici udruge Marathon Sarajevo. Na događaju se očekuje sudjelovanje velikog broja profesionalnih i rekreativnih trkača iz cijele BiH i regije.

"Ponosni smo i sretni zbog nastavka suradnje sa našim partnerom, Merkur BH osiguranjem jer dijelimo iste vrijednosti. Odziv trkača i trkačica je fantastičan, a u ovoj godini smo uveli i mnoge dodatne pogodnosti, uključujući i specijalni startni broj sa imenom koji će trkači moći sačuvati kao podsjetnik na jedinstveni doživljaj koji ih očekuje, ukoliko izvrše registraciju i uplatu do 11. lipnja. Osim toga, trkači su poznati kao ljudi dobrog srca te smo im i u okviru Merkur Run4lifestyle utrke pružili mogućnost angažmana u jednoj pozitivnoj i društveno odgovornoj inicijativi. Sudionici će prodajom svojih istrčanih kilometara moći pomoći samohrane majke u poduzetništvu'', rekla je
Nadija Hadžijamaković, projektna menadžerica Udruženja Marathon Sarajevo.

Prijave za društveno odgovornu kampanju ''Trčimo za poduzetne samohrane mame'' dostupne su ovdje, a više informacija potražite na stranici Fondacije787.

Kopirati
Drag cursor here to close