Ljeto još uvijek traje

Mepas Mall Summer Party

Četvrtak 8. kolovoza od 19 do 21sat na platou
Lifestyle / Flash | 07. 08. 2019. u 15:27 Sponzorirani članak
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto još uvijek traje i dugi dani ispunjeni suncem mame na igru i avanture na otvorenom. To svakako treba kvalitetno iskoristiti, pa je Mepas Mall za Vas pripremio veliki Summer Party za sve uzraste.

Posjetite plato Mepas Malla u četvrtak 08.08.2019. od 19:00 sati i uživajte u vrhunskoj zabavi.

Nogomania, te poligon spretnosti gdje ćete pokazati koliko ste, između ostalog, spretni u penjanju po ljestvama, prelasku po klupi sa žlicom u ustima, samo su neke od igara u kojima će vaša dječica moći uživati.

Mepas Mall nudi to i još više. Uz dva sata vrhunske zabave uz animatore, maskotu Malca, moći ćete uživati u slatkim zalogajima Kandit slatkiša i osvježavajućim Maraska sokovima koje će posluživati naše hostese.

A dok su temperature vani poprilično visoke, kod nas su cijene sve niže i nikad nije bilo lakše doći do lagane ljetne odjeće uz koju se bez problema podnose vrući ljetni dani! Pronađi najbolje za sebe u svom omiljenom shopping centru i neka ti vrući ljetni dani, ali i lude ljetne noći budu nezaboravne i ugodne.

Ljeto je kao stvoreno za djecu, a dječji osmjeh je najbolja potvrda da su prezadovoljni s onim što se osmišljava samo za njih. Priuštite svom djetetu super provod na platou Mepas Malla u četvrtak 8. kolovoza od 19 sati uz mnoštvo ludih igara i super zabavu.

Let the party begin!

Kopirati
Drag cursor here to close