Zanimljive aktivnosti

Mepas Mall Shopping Fest

Lifestyle / Flash | 02. 12. 2015. u 20:54 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine Mepas Mall se pobrinuo svim svojim posjetiteljima uljepšati predblagdansko vrijeme, te je od od 19.11. do 23.12. pripremio veliki Shopping Fest. Mjesec mnoštva događanja i brojnih shopping pogodnosti izvrsna su prilika za lijepo druženje, dobru zabavu, ali i osvajanje brojnih nagrada.

Zanimljive aktivnosti i događaji zasigurno će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse, te svakome omogućiti da pronađe nešto za sebe. Za ljubitelje mode slijede prave poslastice: Makeover by Emerik Gudelj, prepoznatljivi modni event u kojem natjecatelji pokazuju svoje stilističke sposobnosti; Blogermania, tematski event uz radionice i savjetovanja profesionalnih vizažista i beauty blogerica; Selfie Art-Portret instalacija uz oslikavanje najkreativnijih selfie fotografija, te vrhunskli Vintage Party koji će zasigurno pronaći put do srca modernih pin up djevojaka.

Najmlađe očekuju dječje predstave, modna revija, druženje sa Mašom i Medom, svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom, kids Acrobat show sa akrobacijama i vratolomijama, dok će oni stariji uživati u kupovini s popustima povodom DramaDana i Late Night Shoppinga.

Ljubitelji unikatnih i ručnih radova moći će podržati kreativce prilikom humanitarne izložbe, a svoju humanost moći će pokazati i svi posjetitelji na Dobrovoljnom darivanju krvi. Na koncu ponosi smo što ćemo i ove godine posjetiteljima upriličiti Božićni koncert akademskog zbora Pro musica.

Kompletan Shopping Fest program možete pogledati na linku.

U periodu od 19.11. do 23.12. sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite vrhunski 55''LG OLED TV. Ostvarite kupovinu u iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji u centru. U posebno dizajniranoj aplikaciji na Facebook stranici upišite osobne podatke i broj računa. Više informacija o nagradnom natječaju potražite na našoj Facebook stranici.

LG OLED je prvi zakrivljeni TV uređaj na svijetu, koji uz revolucionarnu energetsku učinkovitost donosi maksimalnom kvalitetu slike i elegantan ultra-tanki dizajn. Upoznajte ultimativni zaslon vaših snova i osvojite najnoviji 55'' LG OLED TV. Shopping Fest podržali su Techno Shop i LG.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close