Posjetite Mepas Mall 3.11.

Mepas Mall ''Instamania''

U petak, 3.11. od 19 sati Mepas Mall postat će središte dobre zabave koje okuplja poznate Insta osobe iz naše regije
Lifestyle / Flash | 31. 10. 2017. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Volite modu, trendove, šminku, fitness, dobru zabavu i poklone? Uživate u dijeljenju posebnih trenutaka na Instagramu? Ako je odgovor “da” - pred vama je event koji će vas zasigurno oduševiti.

U petak, 3.11. od 19 sati naš centar postat će središte dobre zabave koje okuplja poznate Insta osobe iz naše regije.

Budite dio Instamanie gdje će svoje priče s nama podijeliti poznata vizažistica Ines Jarak, profesionalni fitness trener Slaven Vico, vlasnica akademije modelinga i manekenstva Tea Bošković, fotomodel i Miss New World 2017 Ana Bavrka, te blogerica i TV voditeljica Sunčica Šanjević. Također otkrivamo tko stoji iza bloga Shipped from Venus, a to je gingerellica - Lucija Kontić čije kreacije na Instagramu inspiriraju preko 60.000 ljudi. S nama će se družiti i Marija Perić koja je osmislila Lovely Bags torbe koje oduševljavaju dame diljem regije.

Ugođaj će biti upotpunjen hitovima za koje će se pobrinuti naš Dj, te neizostavnim Jack Daniel’s i Maraska koktelima.

Za vas smo pripremili i nagradni natječaj gdje ćete imati priliku osvojiti šminkanje Ines Jarak na eventu, a na koji način saznajte ovdje.

Poklon bonovi, Art Deco poklon paketi, Lovely bags torbica, program fitness trenera i besplatno šminkanje Art Deco majstora dio su brojnih nagrada koje će osvojiti netko od najsretnijih posjetitelja na eventu.

Posjetite naš centar, otkrijte što smo vam sve pripremili i uživajte na mjestu najbolje zabave i nagrada! Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close