Najveseliji vikend godine

Mepas Mall Family weekend od 17. do 20.11

Lifestyle / Flash | 15. 11. 2016. u 08:56 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savršen obiteljski vikend u Mepas Mall je spreman! Od četvrtka 17.11. do nedjelje 20.11. očekuje vas mnoštvo događanja i brojnih pogodnosti koji su iznimna prilika za obiteljsko druženje, edukacije i informiranje o zdravom životu, a tu je i odlična zabava za sve mališane i tinejdžere!

Mnoštvo aktivnosti, izložbi, zabave i edukacija sigurno će zadovoljiti i one najzahtjevnije, te svakoj generaciji ponuditi nešto zanimljivo. Krenimo redom!

U četvrtak 17.11.od 18:00 sati na 3.katu očekuje vas zabava uz popularnu Violettu, čije avanture budno prate tinejdžeri diljem svijeta!

Petak 18.11., rezerviran je za sve ljubitelje zdravog života koje očekuje radionica «Nutricioniziraj se!». Nutricionistica Nevena Pandža informirati će vas o hrani i njenom utjecaju na zdravlje na jednostavan i lako promjenjiv, te učinkovit način.Važno je učiti o zdravoj prehrani od najmanjih nogu, stoga je ova radionica, koja će se održati na 1.katu centra od 17:00 do 19:00 sati, odličan izbor za sve roditelje i djecu.

Ipak tu zabavi nije kraj! Nakon edukacije o zdravoj prehrani, slijedi glazbena zabava gdje će od 19:00 sati publiku na 1.katu zabavljati Adnan i Tarik, zvijezde regionalnog natjecanja „X Factor Adria“.

Veselo druženje nastavlja se i u subotu 19.11., a posebno će uživati ljubitelji ručnih radova koje očekuje izložba kreativaca od 09:00 do 21:00sat na 1. katu centra. Već dobro poznate izložbe pronaći će put do srca svih ljubitelja kreativnog svijet, a udruga „Očima kreativaca“ pripremajoš jedno nezaboravno druženje.

Druženje se nastavlja uz Ljutite ptice zabavu za najmlađe u 18:00 sati na 3.katu centra!
Nedjelja 17.11., idealna je za uživanje uz lutkarsku predstavu „Zmaj i princeze“, koja sve mališane očekuje na 3. katu centra u 17:00 sati! Obradujte svoje najmlađe i stvorite najljepše uspomene za mališane.

Od petka do nedjelje posjetite Max Factor kutak na 2. katu, gdje ćete imati priliku upoznati se s novim make up i parfemskim novitetima, te uživati u besplatnom šminkanju, tretmanima i savjetovanju. Tijekom cijelog Family weekenda posjetitelje očekuju brojne akcije i shopping pogodnosti u radnjama centra. Opremite se za zimu uz najkvalitetniju odjeću i opremu uz najbolje cijene!

Posjetite Mepas Mall i uživajte u obiteljskom druženju uz najveseliji vikend u godini!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close