Četvrtak 22.06.2017. od 1

Mepas Mall 3D Art Show & Late Night Shopping

Lifestyle / Flash | 21. 06. 2017. u 09:07 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kreativnost i iluzija još će se jednom spojiti, a to znači samo jedno - Mepas Mall ponovo za vas priprema najurbaniji događaj u gradu!

Sve ljubitelje neobične umjetnosti u četvrtak, 22.06. od 19:00 sati na platou centra očekuje pravi spektakl - 3D Art Show by Martin Frljić koji će nam svojim majstorskim vještinama pokazati pogled na drugu stranu svijeta!

Plato centra postat će veliko umjetničko platno na kojem će ruke vještog umjetnika izraditi prekrasne 3D motive sa suprotne strane svijeta na radost svih posjetitelja! Posjetite Mepas Mall i uživajte u senzacionalnoj 3D umjetnosti kakvu još niste vidjeli!

Kako iznenađenjima tu ne bi bio kraj za svoje posjetitelje, nakon fenomenalnog 3D oslikavanja i zabave uz odlične brake i DJ ritmove, Mepas Mall je za sve posjetitelje pripremio i Late Night Shopping od 19:00 do 23:00 sata. Odlične cijene pravo su osvježenje u ovim toplim ljetnim danima koje svi željno iščekujemo! Što su sve radnje pripremile za Vas možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Late Night Shopping idealna je prilika za pametnu kupovinu, a mi smo se pobrinuli da Mepas Mall ovog četvrtka bude mjesto najbolje zabave, ali i odličnih nagrada!

Ne čekajte i već danas sudjelujte u nagradnoj igri Kupon ispiši i s Twingom zbriši! i postanite ponosni vlasnik novog Renault Twinga! Kako sudjelovati u najšarmantnijoj ljetnoj nagradnoj igri saznajte ovdje!  Uz atraktivni Renault Twingo očekuje vas i mnoštvo drugih nagrada! Kupone za nagradnu igru možete preuzeti na info pultu centra.

Neka ljeto započne u pravom stilu uz zvuke dobre glazbe, plesne pokrete i 3D Art koji će vas uvesti u potpuno novi svijet mašte, sa famoznim pogledom na svijet koji se nalazi s druge strane planete!

Budite dio 3D uličnog slikarstva te odličnog shoppinga i uživajte u još jednom ljetnom druženju u Mepas Mallu.

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall

Kopirati
Drag cursor here to close