kao papiga

Melania Trump ponavljala riječi Michelle Obame u svom govoru

Lifestyle / Flash | 19. 07. 2016. u 12:48 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Supruga Donalda Trumpa, Melania, u svom prvom važnijem političkom govoru svog je supruga opisala kao talentiranog, brižnog te odlučnog i neumornog vođu koji će, ako bude izabran za Bijelu kuću, prije ujediniti nego razjediniti zemlju.

Dizajnerica dragulja i bivša manekenka, porijeklom Slovenka, govorila je na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji u Clevelandu na kojoj će njen suprug biti službeno imenovan kandidatom stranke na predsjedničkim izborima u studenom, prenosi Hina.

Melania je sinoć je na republikanskoj konvenciji održala govor koji je podigao puno medijske prašine.

Ona je optužena za plagiranje dijelova govora Michelle Obame, supruge aktualnog američkog predsjednika, prenosi Fena.

"Dijelovi govora su im skoro identični. Neko će zbog ovoga biti otpušten", rekao je Jon Favreau, bivši sastavljač govora Baracka Obame.

Favreau je reagirao na objavu jednog novinara koji je prvi upozorio na to da je Melania plagirala čitave dijelove govora Michelle Obame iz 2008. godine u Denveru.

Sam Trump je sinoć u dramatičnom nastupu pozdravio prisutne na konvenciji uz rock himnu Queena "We Are the Champions".

Iz Trumpove kampanje kasnije su dali izjavu "U pisanju njenog prekrasnog govora, Melanijin tim pisaca pronašao je inspiraciju u njenom životu i koji održavaju njeno vlastito razmišljanje, a u njemu je bilo naglašeno imigracijsko iskustvo kao i velika ljubav prema Americi".

Postane li Trump predsjednik, Melania će biti druga supruga američkog predsjednika koja nije ondje rođena, ali i prva koja je na nekoh naslovnici osvanula golom. Iako je nazivaju sponzorušom, Melania ističe svoje obrazovanje naglašavajući kako je i poliglot te govori engleskim francuski, njemački, slovenski i srpski. Iako u njenoj biografiji piše da je diplomirala, no na arhitekturi u Ljubljani nije stigla dalje od prve godine. Ipak, čini se kako joj se udajom pružila prilika postati jednom od najmoćnijih žena svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close