Višemilijunski ugovor

Meghan Markle ima novi posao

''Oduševljena sam što će Archewell Productions u partnerstvu s moćnom platformom Netflix i ovim nevjerojatnim producentima zajedno donijeti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz povijest"
Lifestyle / Flash | 15. 07. 2021. u 08:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meghan Markle s Netflixom priprema animiranu seriju pod nazivom Pearl. Radi se o zajedničkoj produkciji Archewell Productionsa Harryja i Meghan te Netflixa. Meghan je producentica, piše Index pozivajući se na Deadline.

Serija prati pustolovine 12-godišnje djevojčice, koja inspiraciju pronalazi u raznim utjecajnim ženama kroz povijest. Uz Meghan, u produkciji su David Furnish, Carolyn Soper, Liz Garbus i Dan Cogan. Izvršna producentica je Amanda Rynda.

"Poput mnogih djevojaka njenih godina, naša junakinja Pearl kreće na put samootkrivanja dok pokušava prevladati svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će Archewell Productions u partnerstvu s moćnom platformom Netflix i ovim nevjerojatnim producentima zajedno donijeti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz povijest", rekla je Meghan, piše Deadline.

Meghan i princ Harry su prije nekoliko mjeseci sklopili višemilijunski ugovor s Netflixom i pričalo se da će im prvi projekt biti dokumentarna serija Heart of Invictus. Harry se trebao pojaviti pred kamerama te dokumentarne serije, no njeno snimanje pomaknuto je za nekoliko mjeseci.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Kopirati
Drag cursor here to close