Intervju od milijun dolara

Meghan i Harry kod Oprah ili Ellen

Većina firmi i televizijskih kuća se bori da dobije ekskluzivnu od trenutno najpoznatijeg para.
Lifestyle / Flash | 14. 04. 2020. u 12:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedavno su prestale sve pogodnosti i blagodati koje su Meghan Markle i princ Harry imali kao članovi kraljevske obitelji. Kada je novac u pitanju, par je daleko od bankrota, kako neki pojedinci pišu. Njihov novac dolazi iz različitih izvora i, bez obzira na to što su napustili kraljevsku obitelj, nešto će i dalje dobivati.

A i s obzirom na to da su nakon napuštanja kraljice Elizabete postali gotovo glavna tema u svijetu, većina firmi i televizijskih kuća se bori da dobije ekskluzivnu od trenutno najpoznatijeg para.

Govori se kako će za samo jedan intervju dobiti vrtoglavih milijun dolara. Prije nekoliko mjeseci, pojavila su se prva nagađanja kako će intervju dati Oprahi Winfrey, ali postoji sumnja kako će ekskluziva ipak otići u ruke voditeljice Ellen DeGeneres, s kojom je Megan privatno dobra.

Izvori bliski vojvotkinji otkrivaju da Oprah ima najveću šansu za intervju, prenosi "Daily Star". Mnoge ljubitelje kraljevske obitelji zanimalo je i kako će izgledati Harryjevo ime u dokumentima, a britanski mediji došli su i do tog podatka.

U dokumentu koji je Harry nedavno potpisao, stoji njegovo puno ime - princ Henry Charles Albert David, vojvoda od Saseksa. Ono što nedostaje je titula "njegovo kraljevsko visočanstvo", ali i kraljevsko prezime Mountbatten-Windsor, koje je dao svom sinu Archie.

Kopirati
Drag cursor here to close