Blagdansko ozračje

Medo Lino posjetio mališane u mostarskim bolnicama

Lifestyle / Flash | 08. 12. 2016. u 13:50 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pretpraznična turneja medvjedića Lina i predstavnika 'Podravke' nastavljena je posjetama odjelima pedijatrije u mostarskim bolnicama, gdje je Lino najmlađima uručio poklone, te svima poželio sretnije i zdravije predstojeće praznike.

U Službi za dječije bolesti Županijske bolnice 'dr.Safet Mujić', te na Klinici za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar medvjedić Lino je dočekan s radošću i osmjesima, a ispraćen pjesmicama i poljupcima. Uz najbolje želje, predstavnici 'Podravke' uručili su i poklone osoblju pedijatrija za obje mostarske bolnice.

"Dobre tradicije treba nastaviti i njegovati, zato smo ovdje i danas, kao i proteklih godina, sa željom da razvedrimo i uljepšamo bolničku svadodnevnicu najmlađima. Ovim malim znakom pažnje htjeli smo pokazati svakome dječaku i djevojčici koji su, zbog zdravstvenih nedaća, prisiljeni svoje pretprazničke dane provoditi u bonicama da zaslužuju sretno i zdravo djetinjstvo, zaigrano i radosno.

Iznimno smo sretni što ih uspjeli obradovati baš u mjesecu kada je sve prisutnija praznična euforija i jer smo im u danima kad nisu u svojim domovima uspjeli priuštiti druženja sa Lino medvjedićem.

Mi iz 'Podravke' u BiH ćemo i u narednom periodu nastojati pružiti podršku svim mališanima u što većem broju lokalnih zajednica, te im pokušati učiniti djetinjstvo što vedrijim, zdravijim i ukusnijim, što kroz pažljivo pripremljene proizvode, tako i kroz ovakva i slična druženja", istaknula je Mila Zovko, direktorica marketinga 'Podravke' u BiH, te najavila Linovu posjetu Majčinom selu u Međugorju koje će Lino sa predstavnicima 'Podravke' posjetiti u petak.

Nakon današnje posjete posjete pedijatriji u bonicama ŽB 'dr. Safet Mujić' Mostar i Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, te pedijatrijama UKC Sarajevo, Opće bolnice Istočno Sarajevo, 'Podravka' u BiH će s maskotom Lino medvjedićem u narednom razdoblju posjetiti pedijatrijske odjele bolnica: Kantonalne bolnice Zenica, Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, Opće bolnice Sveti vračevi Bijeljina, Kliničkog centra Banja Luka i Kantonalne bolnice Bihać, te nastaviti s aktivnostima koji će boravak djece u bolnicama učiniti što manje stresnim i što više ugodnijim.

Pored posjete SOS Dječijem selu u Sarajevu i Majčinom selu u Međugorju, Lino će također obići i podijeliti poklone djeci bez roditeljskog staranja u Domu 'Rada Vranješević' u Banja Luci, navodi se iz Prime communications.

Kopirati
Drag cursor here to close