SD ''Medicinar''

Medicinari iz SKB Mostar uspješni na 12. Sportskim igrama zdravstvenih djelatnika

Lifestyle / Flash | 29. 05. 2017. u 15:58 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvanaeste Sportske igre zdravstvenih djelatnika kliničkih centara i bolnica iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore koje su se održale u Neumu od 21. do 25. svibnja, bile su više nego uspješne za medicinare iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Sportsko društvo „Medicinar“ kojeg čine djelatnici Sveučilišne kliničke bolnice Mostar ostvarili su visoko treće mjesto u ukupnom plasmanu, od 23 ekipe iz BiH i jedne ekipe iz Crne Gore, što je i najbolji plasman kojeg su ostvarili do sada.

U rukometu za žene, medicinarke iz SKB Mostar su se okitile zlatom, drugo mjesto su ostvarile u odbojci, a treće u basketu. Muška ekipa je osvojila drugo mjesto u šahu i treće mjesto u malom nogometu.

„Ovo druženje u Neumu svake godine puno je više od sporta“, ističu iz Sportskog društva Medicinar te naglašavaju kako posebnu zahvalu, što su mogli sudjelovati na ovome natjecanju, upućuju Ravnateljstvu SKB Mostar kao i Nezavisnom sindikatu SKB Mostar.

„Natjecalo se sveukupno 600 medicinara, a naših 40 iz SKB Mostar kući odlaze sa šest pehara i uspomenom na divno druženje“, sa zadovoljstvom su zaključili medicinari iz SKB Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close