Nova verzija čuvenog hita

Maya Sar otpjevala Čolinu ''Zar se nismo shvatili''

- Mislim da je interesantno čuti jednu pravu "mušku" pjesmu, u ženskoj izvedbi
Lifestyle / Flash | 18. 04. 2020. u 14:34 Bljesak.info
https://www.youtube.com/watch?v=dZ5-lYQL0hM
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kantautorica Maya Sar regionalnu publiku navikla je na nježna i emotivna izvođenja, kakve su i sve njene pjesme, ali i one koje je do sada napisala i komponirala za druge muzičke zvijezde. Jedna od takvih je i čuveni hit Zdravka Čolića “Zar se nismo shvatili”, koju je Maya tijekom izolacije snimila u akustičnoj verziji s kolegom i suradnikom Goranom Kovačićem.

- Goran Kovačić i ja smo dugogodišnji prijatelji, i kada mi je predložio suradnju, razmišljala sam koju bismo pjesmu mogli snimiti, da ne bude jedan od covera, nego nešto što je neočekivano, a opet ljudima blisko. Akustični zvuk gitare i vokala, načina na koji je Goran osmislio video, daje jednu spontanost, koja je najljepša u druženjima, kada se pjeva za svoju dušu. A ova pjesma je upravo da se pjeva iz duše i za dušu. Mislim da je interesantno čuti jednu pravu "mušku" pjesmu, u ženskoj izvedbi – kaže Maya.

Pjesma “Zar se nismo shvatili” objavljena je na albumu Zdravka Čolića “Vatra i barut” iz 2013. godine, a poznata kanautorica ne krije da joj je to jedna od najdražih pjesama koju je napisala:

- Pjesma "Zar se nismo shvatili" mi je jedna od najdražih koje sam napisala, posebno jer je originalno izvodi Zdravko Čolic, čija interpretacija je bezvremenska i bez konkurencije.

Publika će poslije dužeg vremena i pauze koju je napravila u autorskom radu, imati priliku da uživa u novim izvođenjima Maye Sar. Malo prije proglašenja pandemije Korona virusa, planirala je da predstavi i svoj povratnički singl, čija premijera je s razlogom odložena. Ipak, poželjela da je na ovaj način pruži podršku svima u ovim teškim danima, i podsjeti nas na lijepe emocije i trenutke koji nas vezuju za slušanje njenih pjesama.

- U vremenu kada smo uskraćeni za mnogo toga, umjetnost je definitivno nešto što nas i dalje hrani, a i zbližava. I ovakvi uvjeti mogu biti inspirativni, i razviti dodatnu kreaciju da se stvori nešto novo, mimo zadanih okvira, a da bude jednako lijepo – ističe Maya Sar.

Kopirati
Drag cursor here to close