Zabava za sve generacije

Maškare u Cimu: Maskirana povorka, utrka umirovljenika...

Vijeće roditelja i Mjesna zajednica u Cimu organiziraju maskenbal u Osnovnoj školi u Cimu
Lifestyle / Flash | 03. 03. 2019. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pokladno vrijeme je razdoblje u godini kada svi mladi i stariji nastoje posjedovati  što simpatičnije i dražesnije  maske i zabaviti se. 

Jedna od takvih priredbi i manifestacija svakako  je povorka maskenbala koje organizira Vijeće roditelja  Osnovne škole Cim u suradnji s Mjesnom zajednicom i Mladeži Cima.

Jedan od događaja koji obećava dobru ovogodišnju pokladnu zabavu počinje točno  od 16 : 30 sati  i to utrkom kariola – dvojac,  a kreće sa Smrčenjaka.

Poslije toga slijedi utrka umirovljenika uz dosjetku: ''Bogu dušu a Bog je neće.'' 

Upravo koncepcijski najupečatljivija utrka je utrka umirovljenika koja će  imati bogate nagrade.  Naime prva tri mjesta uključuju 100 KM, kilo pečenja kod Kubata a treća će biti naravno utješna nagrada.

Zanimljiv i zabavan program uključit će i utrku beba kao i bogate nagradu uz tombolu. Kao prva i najvažnija nagrada spominje se posao u Elektroprivredi, druga je diploma po vlastitoj želji, treća je pak najjače oružje na svijetu s još 70-ak prigodnih nagrada.

Tombole s pripadajućim nagradama maškare će moći otkupiti od 17 h i to na platou Osnovne škole u Cimu. Ovim putem pozivamo sve Vas maškare u Cimu, gradu Mostaru i okolici da nam se pridružite u pokladnom raspoloženju a mi jamčimo ludu zabavu i atmosferu.

Sav prikupljeni novac ide za školu u Cimu, priopćili su organizatori.  

Kopirati
Drag cursor here to close