''Najgori dan otkad dišem''

Martina Mlinarević Sopta objavila tužnu vijest o svojem suprugu

"Cijeli dan, najgori dan otkad dišem, ljekari požrtvovne bolnice u Pragu borili su se za njegov život. Pred njim su ključni sati, nadam se i dani, vjerujem i život", napisala je Mlinarević.
Lifestyle / Flash | 24. 08. 2021. u 18:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovačka književnica, novinarka i veleposlanica BiH u Češkoj, Martina Mlinarević Sopta, na svojem je Facebooku otkrila da je njezin suprug Goran pretrpio težak moždani udar.

"Jutros uz svoju prvu kavu, ponavljajući svoj svakodnevni ritual u našem domu, moj Goran doživio je puknuće aneurizme, težak moždani udar, u amanet mu ostavljen kroz generacije u porodici. Cijeli dan, najgori dan otkad dišem, ljekari požrtvovne bolnice u Pragu borili su se za njegov život. Pred njim su ključni sati, nadam se i dani, vjerujem i život", započela je svoju podužu objavu, prenosi Dnevnik.hr

"Željela bih zamoliti za razumijevanje drage državljane BiH u Češkoj i Slovačkoj ukoliko ne budem u mogućnosti ove dane odgovoriti na neka vaša pitanja, te obavijestiti da konzularne i sve druge upite preusmjerite na djelatnike Ambasade BiH u Pragu putem emaila i telefona. A vas sve ostale zamoliti, da ga imate u svojim mislima. Znate vi to, srcima nam pomoći, kad god nam je bilo najteže. Da mi ga ostane. Da ga ostane za naših četvero djece", napisala je i rastužila svoje pratitelje koji su joj u komentarima pružili podršku.

Martina i Goran upoznali su se 2013. godina, a vjenčali su se 2019. i zajedno imaju četvero djece.

Martina je s njihovom kćerkicom Unom u veljači doživjela prometnu nesreću u Pragu kada se njihov automobil direktno zabio drugi automobil koji im je oduzeo prednost.

Spisateljica je i 2017. godine oboljela od karcinoma dojke o čemu je hrabro istupila u bosanskohercegovačkim medijima te je za naslovnicu časopisa Gracija pozirala u toplesu i pokazala ožiljak od operacije.

Kopirati
Drag cursor here to close