Prognoza

Malo kiše, puno stupnjeva

U četvrtak pretežno sunčano. U večernjim satima ili u noći s četvrtka na petak u sjevernim područjima Bosne su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina.
Lifestyle / Flash | 25. 06. 2019. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meteorolozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda objavili su novu vremensku prognozu za predstojećih nekoliko dana, a kako navode, u Bosni i Hercegovini i dalje će prevladavati toplo vrijeme uz mogućnosti kratkotrajnih padalina.

U srijedu u većem dijelu zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama središnje i istočne Bosne u jutarnjim satima je moguća magla. Ponegdje u središnjim i istočnim područjima Bosne poslije podne je moguć slab pljusak. Jutarnje temperature od 14 do 20, na jugu od 19 do 24, a dnevne od 25 do 31, na jugu do 34 °C.

U četvrtak pretežno sunčano. U večernjim satima ili u noći s četvrtka na petak u sjevernim područjima Bosne su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnje temperature od 15 do 20, na jugu od 19 do 24, a dnevne od 27 do 33, na jugu do 35 °C.

U petak u Bosni prije podne umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postupno razvedravanje tijekom dana. U Hercegovini sunčano. U jutarnjim satima satima u sjevernim područjima Bosne s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje temperature od 14 do 20, na jugu do 23, a dnevne od 23 do 29, na jugu do 33 °C, naveo je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Kopirati
Drag cursor here to close